آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۴۴۵۲
فرمانده سپاه قشم:

هفته‌ وحدت موجب مهربانی و یک‌دلی در جامعه شد

فرمانده سپاه ناحیه قشم گفت: بدون شک هفته‌ی وحدت در تاریخ انقلاب اسلامی نقطه عطفی شد که روحیه برادری، الفت، مهربانی و یکدلی را در جامعه تحکیم بخشید.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سرهنگ پاسدار حجت امیری کیا فرمانده سپاه ناحیه قشم در مراسم جشن بزرگ میلاد باسعادت پیامبر اسلام (ص) در مسجد جامع روستای روستای سرریگ جزیره قشم برگزار گردید، اظهارداشت: بدون شک هفته‌ی وحدت در تاریخ انقلاب اسلامی نقطه عطفی شد که روحیه برادری، الفت، مهربانی و یکدلی را در جامعه تحکیم بخشید.

وی امنیت و آرامش پایدار در کشور و حرکت روبه رشد نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمامی عرصه‌ها را از نتایج بسیار ارزشمند وحدت و انسجام ملت ایران اسلامی دانست.

سرهنگ امیری‌کیا خاطرنشان کرد: هفته وحدت مجال تفرقه افکنی از بیگانگان را در ایران اسلامی گرفت و اکنون همه جهانیان نیز شاهد اتحادی مثال زدنی در میان ملت ایران، درسایه ولایت و پرچم مقدس سه رنگ جمهوری اسلامی هستند.

فرمانده سپاه ناحیه قشم تصریح کرد: بر ماست که به خوبی از این فرصت وحدت بخش، برای تقویت اتحاد و یکپارچگی صفوف مسلمانان و معرفی چهره واقعی دین مبین اسلام به عنوان دین رحمت و مهربانی و منطق بهره ببریم.

برچسب ها:
هرمزگان قشم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار