به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین سیف اللهی مقدم در خصوص ساخت این مستند و مراحل ساخت آن گفت: دادگاههای مفاسد اقتصادی در سالهای اخیر به یکی از مسائل مهم لجتماعی و اقتصادی ایران تبدیل شده است.
وی ادامه داد: این دادگاهها با هدف مقابله با فساد گسترده اقتصادی تشکیل شدند که همراه با چالشهایی بودند که از جمله آن میتوان به موضوع روند رسیدگی به پروندههای اقتصادی، تاثیر این دادگاهها بر نظام اقتصادی کشور اشاره کرد.
تهیه کننده این مستند اقتصادی خاطرنشان کرد: بیش از یک سال از مراحل پیش تولید این مستند میگذرد و تا کنون چند پرونده بزرگ فساد اقتصادی که منجر به حکم قطعی شده است به طور دقیق مورد ارزیابی مجدد قرار گرفته است که در این مستند به طور دقیق و موشکافانه به آن خواهیم پرداخت که از جمله این پروندهها میتوان به برخی از سلاطین اقتصاد ایران اشاره کرد.
این تهیه کننده مستندهای اقتصادی خاطرنشان کرد: همانطور که گفته شد در این مستند به طور کلی به این موضوع خواهیم پرداخت که اولا دادگاههای اقتصادی برای چه هدفی تشکیل میشوند وآیا در احکام صادر شده عنصر بازدارنده وجود دارد یا خیر در ثانی چه اقداماتی را میتوان انجام داد تا اثرات برگذاری این دادگاهها در اقتصاد بیشتر شود و عملکرد آن بهبود پیدا کند.
سیف اللهی تصریح کرد: برای ساخت این مستند مقرر شده است تا با برخی از قضات این پرونده ها، وکلافحقوقدانان و اقتصاددانان گفتگو شود تا ابعاد مختلف و کمتر شناختهشده این دادگاهها مورد بررسی قرار گیرد.
وی در پایان تصریح کرد: انتظار میرود این مستند به بازنمایی چالشها و مسائل پیرامون دادگاههای ویژه اقتصادی بپردازد و به درک بهتر از فرآیند مقابله با مفاسد اقتصادی در کشور کمک کند.