کد خبر:۱۱۷۶۹۷۴

حال عمومی ۲ مصدوم حادثه معدن طبس مساعد است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حال عمومی دو مصدوم حادثه معدن مساعد است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی شب گذشته با حضور در بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند از مصدومان حادثه معدن طبس عیادت ودلجویی کردند.

سید محمد موسوی میرزائی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که در این عیادت از نزدیک در جریان روند درمانی دو نفر از مصدومین حادثه معدن طبس قرار گرفت، تصریح کرد: دو بیمار پنجشنبه شب به اورژانس بیمارستان ولیعصر مراجعه داشته که با همکاری و همراهمی کادر این مرکز درمانی اقدامات درمانی مناسبی انجام شده است.

میرزائی با بیان اینکه اینکه دو مصدوم نام برده شده در بخش فوق تخصصی داخلی بستری و در شرایط پایدار به سر می‌برند، در مورد آخرین وضعیت سایر مصدومان پذیرش شده در بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس گفت: در حال حاضر یک نفر از مصدومین در بخش داخلی این بیمارستان طبس بستری است و بقیه ترخیص شدهاند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار