به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، مسیح اله محمدی روز شنبه با بیان اینکه کشاورزان برداشت پیاز را از اوایل مهرماه آغاز میکنند، افزود: میانگین عملکرد این محصول در هر هکتار بیش از ۵۴ تن است.
وی، زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی را از ارقام پیاز کشت شده در این استان ذکر کرد و اظهار داشت: طی سالهای اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است.
محمدی یادآور شد: کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود میکنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را با توجه به به شرایط کشت استان به خود بگیرد.
وی ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینههای تولید از جمله مصرف کود و سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری میشود.
محمدی گفت: کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده است و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.