احمدنیا: در شبکه اجتماعی ایرانی «ویراستی» حساب کاربری ندارم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۳۶۷

احمدنیا: در شبکه اجتماعی ایرانی «ویراستی» حساب کاربری ندارم

سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد حساب کاربری با نام وی در شبکه اجتماعی ایرانی «ویراستی» جعلی است.
احمدنیا: در شبکه اجتماعی ایرانی «ویراستی» حساب کاربری ندارم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی احمدنیا با اعلام این خبر، در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «‏در میانه جنگ رسانه اسرائیل عده‌ای… بجای تمرکز بر دشمن آیدی فیک میسازن توییت فیک می‌زنند و آن توییت را در گروه‌ها پخش می‌کنند!

آقایان نکنید! کجای این منش و رفتار با اسلام و شیعه امام علی همسو است که برای تخریب رقیب باید تا این حد کثافت‌کاری کرد؟ کجایش انصاف است؟ اصلا دستاوردش چیست؟»

احمدنیا چهار روز پیش نیز در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اعلام جعلی بودن حساب ویراستی به نام وی، نوشته بود:

«متاسفانه در پیام‌رسان ایرانی ویراستی یک اکانت جعلی با اسم و تصویر بنده ساخته شده است!
مدیران این پیام رسان ایرانی آیا نظارتی در این موارد ندارند!
بار‌ها دوستان از فعالیت در پیام رسان داخلی پیشنهاد دادن، اما عدم توجه به مواردی زیرساختی از این دست ناامید کننده است امیدوارم اصلاح شود.»

برچسب ها:
علی احمدنیا
پربازدیدترین آخرین اخبار