کد خبر:۱۱۷۸۵۵۱

حجت الاسلام معزی: روحیه مقاومت و ایستادگی در جامعه امروزی ترویج یابد

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خطاب به رابطین فرهنگی و ائمه جماعت گفت: روحیه مقاومت و ایستادگی را در جامعه امروزی ترویج دهید.
حجت الاسلام معزی: روحیه مقاومت و ایستادگی در جامعه امروزی ترویج یابد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در نشست رابطین فرهنگی و ائمه جماعت هلال احمر با اشاره به تاریخچه‌ای از فعالیت‌های سید مقاومت و نقش او در منطقه و تأثیرش بر جوانان و جامعه اسلامی گفت: الگوسازی از مکتب شهید سید حسن نصرالله ضرورت دارد و ایستادگی امروز جریان مقاومت برآمده از گفتمان انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی به جهانیان نشان داد که می‌توان با اراده و روحیه مقاومت در برابر استکبار جهانی ایستاد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین موضوع ترویج فرهنگ دینی در میان جوانان پرداخت و تبلیغ را وظیفه و مأموریت اصلی روحانیت دانست و افزود: یقیناً تبلیغ دین با اخلاق حسنه اثر بخش‌تر خواهد بود.

اهمیت تقویت روحیه مقاومت و ایستادگی در جامعه، ضرورت توجه به ارزش‌های ملی، اسلامی، توجه به بهره‌گیری از فضای مجازی، ارتباط صمیمانه با نمازگزاران، تقویت تعامل با جامعه مخاطب، به‌روزآمدی و توجه به ادبیات نسل کنونی و اهمیت برنامه‌ریزی ویژه جوانان از جمله توصیه‌های نماینده رهبر معظم انقلاب به رابطین فرهنگی حاضر در این نشست بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار