کد خبر:۱۱۷۸۸۲۸

تبدیل زادگاه آیت الله طالقانی به قطب گردشگری

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در جلسه کمیته تصویب بازنگری طرح هادی گردشگری روستای گلیرد بخش بالا طالقان بر استعداد طالقان برای تبدیل شدن به یک قطب گردشگری تأکید کرد و خواستار همکاری و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های مرتبط شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در جلسه‌ای که به منظور بررسی و تصویب طرح هادی گردشگری روستای گلیرد از توابع شهرستان طالقان برگزار شد، دکتر احمد افضلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز، با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان طالقان در زمینه گردشگری، اظهار داشت: طالقان دارای ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی فراوانی است که می‌تواند آن را به یک مقصد گردشگری جذاب تبدیل کند.

وی همچنین بر اهمیت ساخت و ساز‌های جدید بر اساس معماری اسلامی در روستای مذکور تأکید کرد و افزود: برای تحقق این هدف، لازم است که کمیته‌ای تحت عنوان "سیما و منظر" تشکیل شود. این کمیته مسئول بررسی طرح هادی روستا‌های با هدف گردشگری و شامل نمایندگانی از دهیاری سازمان‌ها و ادارات ذیربط مانند جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن و میراث فرهنگی با مسئولیت و نظارت دهیاری‌ها خواهد بود.

افضلی در ادامه به ضرورت هم‌افزایی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: تنها با همکاری و هم‌افزایی می‌توانیم به اهداف خود در زمینه توسعه گردشگری دست یابیم و طالقان را به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در استان البرز تبدیل کنیم.

این جلسه نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در طالقان و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در این منطقه است.

برچسب ها:
گردشگری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار