وی با اشاره به هماهنگیهای صورتگرفته با آموزش و پرورش، سالنهای ورزشی، ادارهکل اوقاف و امور خیریه در اسکان مسافران تصریح کرد: شهرداریها مکلف شدند اماکنی مسقف را در نظر بگیرند که امکانات بهداشتی و حمام داشته باشد تا مسافران در آنها چادر بزنند و از طرفی از ظرفیت خوابگاههای استان و سالنهای ورزشی و فضای امامزادگان نیز در اقامت کوتاهمدت مسافران نوروزی بهرهگیری شد بهطوری که در چهار روز بیش از 400 نفر از مسافران در امامزادگان و مراکز زیرمجموعه اوقاف استان اسکان یافتند.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به میزان اقامت مسافران در روز نخست نوروز اظهار داشت: براساس آمار ثبتشده روز گذشته بیش از هفتصد و پنجاه و شش هزار نفر در مراکز اقامتی مازندران اسکان یافتند.
وی با تأکید بر بازدید بیش از 2 میلیون گردشگر از جاذبههای مازندران خاطرنشان کرد: بازدید از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و توریستی، در دوم فروردین سال جاری به 2 میلیون و 770 هزار و 853 نفر رسید و از 16 اسفند سال گذشته تا دوم فروردین امسال 6 میلیون و 981 هزار و 607 در مازندران اقامت داشتند، که این آمار در روز دوم فروردین به 810 هزار و 44 نفر رسید.
وی خاطرنشان کرد: مسافران و گردشگران در هتلها، اقامتگاههای سنتی، مهمانپذیر، هتلآپارتمان، اقامتگاه بومگردی، هتلبیمارستانها، هتلبوتیک سنتی، متلها، خانه مسافر، اقامتگاههای موقت، تأسیسات اقامتی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و سایر مراکز اقامتی اسکان داشتند که روند رو به رشد استقبال از اسکان در اماکن دولتی تاکنون بیشترین تراکم استقبال اسکان مسافران بوده که به ثبت رسیده است.
حسنی در خصوص تعداد بازدیدهای نظارتی از مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی، رستورانها و مراکز پذیرایی و بینراهی نیز تصریح کرد: بازرسان 391 مورد بازرسی از مراکز اقامتی داشتهاند.
از آغاز فعالیت ستاد اجرایی خدمات سفر نیز 33 فقره تشویق، 63 فقره تذکرات و 18 مورد اخطار کتبی به مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز پذیرایی ارائه شد.