کد خبر:۱۱۷۹۲۶۰
معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران:

۹۰۰ نیروی واکنش سریع اورژانس نماز جمعه امروز را پوشش می‌دهند

تهران- معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران گفت: ۹۰۰ نیروی واکنش سریع اورژانس تهران نماز جمعه امروز را پوشش می‌دهند.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل فراهانی صبح جمعه در جمع خبرنگاران به تشریح تمهیدات اورژانس استان تهران برای نماز جمعه امروز تهران به امامت مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: توان عملیاتی اورژانس استان تهران برای این مراسم را افزایش ۱۰۰ درصدی داده ایم.

وی گفت: ۷۰ دستگاه آمبولانس، شش دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو فروند بالگرد اورژانس و یک فروند بال ثابت اورژانس به حالت آماده باش درآمده اند و نیز ۱۱ خودرو فرماندهی، پنج خودرو پشتیبانی، ۳۰ دستگاه موتورلانس و ۵۰ نیرو واکنش سریع اورژانس به صورت پیاده در مراسم حضور دارند.

معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران از افزایش توان نیرو‌های عملیاتی این استان برای نماز جمعه ۱۳ مهر به ۹۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۹۰۰ نیرو به صورت مستقیم این مراسم را پوشش می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار