به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی قوامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۷ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش مشترک کمیسیونهای اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد بررسی عملکرد تبصرههای موسوم به تولید و اشتغال اظهار کرد: ما در طول سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ منابعی را برای تحقق تبصره ۱۸ لایحه بودجه یا همان تبصرههای تولید و اشتغال در مجلس شورای اسلامی به تصویب رساندیم.
وی ادامه داد: این تسهیلات معمولاً با دو سال تنفس و ۵ سال مهلت بازپرداخت به واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی ارائه میشود. علاوه بر این تسهیلات مربوط به تبصره ۱۸ به طرحهای نیمه تمام تزریق میشود تا تولید کشور وضعیت مطلوبتری پیدا کند.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: تا پیش از سال ۱۴۰۰ منابع تبصره ۱۸ بودجه حتی به ۶۰۰ میلیارد تومان در سال هم نمیرسید، اما از سال ۱۴۰۰ به بعد این منابع افزایش پیدا کرده است، اما در تخصیص آن مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه شاهد تأخیر و بی نظمی در تخصیص منابع مربوط به تولید و اشتغال هستیم و شاید بتوان گفت بارهای هزینهای مختلفی که در بودجه ایجاد کردهایم تولید را به حاشیه برده است. با این حال سازمان برنامه و بودجه باید اعتبارات این بخش را تخصیص دهد.