
کد خبر:۱۱۸۱۶۸۶
۱۸میلیارد ریال اعتبار برای مرمت پل تاریخی پاتاوه
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد از مصوب شدن ۱۸میلیارد ریال اعتبار برای مرمت پل تاریخی پاتاوه در شهرستان دنا خبرداد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو،سید مجتبی امیر حسینی،سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمددر بازدید از پروژه های بخش پاتاوه شهرستان دنا اظهارکرد: این اعتبار برای مرمت و احیای این بنای تاریخی در شهرستان دنا هزینه می شود.
امیرحسینی بیان کرد: مجموعه پل های تاریخی بخش پاتاوه از بناهای تاریخی و ارزشمند کهگیلویه و بویراحمد است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:پل تاریخی پاتاوه مربوط به دوره صفوی است که فهرست آثار ملی ثبت شده است.
وی در پایان گفت: حفظ،مرمت و احیای بناهای تاریخی در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار جدی این ادارهکل است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.