کد خبر:۱۱۸۲۱۱۲

۸۴۰ کیلومتر بزرگراه در سال جاری تکمیل می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۸۴۰ کیلومتر بزرگراه در سال جاری خبر داد و گفت: حدود ۴۰۰ کیلومتر گلوگاه ترافیکی در طول شبکه بزرگراهی کشور وجود دارد که با تزریق ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار رفع می‌شود.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور، تکمیل شبکه بزرگراهی کشور را به‌عنوان یک عدالت اجتماعی مهم دانست و اعلام کرد که برای تحقق این هدف، این شرکت مسئولیت ساخت ۱۹ هزار کیلومتر بزرگراه را در قانون بودجه بر عهده دارد. وی همچنین جزئیات روند اجرای پروژه‌ها و نیاز به تأمین اعتبار لازم را تشریح کرد.

تحقق عدالت اجتماعی از طریق تکمیل شبکه بزرگراهی

خادمی، تکمیل شبکه بزرگراهی کشور در تمام استان‌ها را یک عدالت اجتماعی دانست و گفت: ساخت ۱۹ هزار کیلومتر بزرگراه در قانون بودجه جزو وظایف این شرکت است که بخشی از این مسیرها زیر عبور قرار دارد و ۶ هزار کیلومتر نیز در حال اجرا است.

زمان‌بندی و اولویت‌بندی پروژه‌ها

وی ادامه داد: در صورتی که متوسط سالانه بهره‌برداری از مسیرهای بزرگراهی را ۱۰۰۰ کیلومتر در نظر بگیریم، تکمیل‌شدن این پروژه‌ها ۶ سال زمان نیاز دارد که با اولویت‌بندی در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسند.

برنامه‌ریزی برای تسریع در ساخت کریدورها

خادمی اولویت‌بندی پروژه‌ها را یکی از برنامه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد و افزود: برنامه اولویت‌بندی پروژه‌ها با هدف تسریع در ساخت کریدورهای بزرگراهی، گلوگاه‌های ترافیکی و حذف محورهای حادثه‌خیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت راه و شهرسازی در حال تدوین است.

نیاز به اعتبار برای بهبود ترافیک

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ساخت ۴۰۰ کیلومتر مسیر در طول شبکه بزرگراهی به‌عنوان نقاط مهم و حیاتی موجب روان شدن ترافیک در تمام مسیر و رفع بخشی از محورهای حادثه‌خیز می‌شود و تکمیل شدن آن به ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

تأمین اعتبار پروژه‌ها

خادمی با بیان اینکه ۸۴۰ کیلومتر مسیر بزرگراهی در سال جاری تکمیل می‌شود، گفت: در ابتدای سال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این محورها ۲۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است که در حال پیگیری تأمین این منابع از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار