کد خبر:۱۱۸۳۰۷۵

۲۰ درصد اتوبوس‌های گرگان خراب است

عضو شورای شهر گرگان با اشاره گلایه مندی اهالی این شهر از ترافیک روز افزون خودرو‌ها در مرکز استان گلستان گفت: ۲۰ درصد اتوبوس‌های درون شهری شهرداری گرگان خراب و بلااستفاده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ابوالفضل تجری در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: ترافیک و ازدحام خودرو در معابر و میادین گرگان گلایه مندی شدید مردم را به همراه داشته است که باید برای این چالش چاره اندیشی کنیم.  

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان: یکی از راهکار‌های اساسی برای کاهش ترافیک توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی است. در گرگان دو هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی داریم که حدود هزار دستگاه فرسوده و غیر فعال است.

وی افزود: از یکصد و ۲۵ دستگاه اتوبوس درون شهری گرگان هم ۲۵ دستگاه حراب و بلااستفاده است و معتقدم شهرداری باید برنامه درست و پیش بینی شده برای کنترل و کاهش ترافیک در گرگان داشته باشد.

عضو شورای شهر گرگان اظهار کرد: در ابتدای این دوره ۶۱ دستگاه اتوبوس برای گرگان خریداری شد، اما تا کنون ۲۱ دستگاه آن تحویل شهرداری شده و ۴۰ دستگاه دیگر هنوز به این شهر اختصاص داده نشده است.  

تجری گفت: شورای ترافیک شهرستان به رغم تدابیری که اتخاذ کرده نتوانسته است که این مشکلات را برطرف کند. در سال‌های اخیر تعداد خودرو‌ها در گرگان چند برابر شده، اما خیابان‌ها تغییری نکرده است.

وی افزود: بازگشایی محور طبیعت و تسریع در تملک اراضی یک ضرورت است. از سوی دیگر عبور کامیون‌ها از داخل شهر سبب نارضایتی شهروندان شده و ممکن است به بحرانی اجتماعی تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار