
کد خبر:۱۱۸۳۱۳۴
تلاشهای شبانهروزی برای اتمام خط ۲ متروی تبریز، امید آفرین است
فرماندار شهرستان تبریز گفت: با حضور در پروژه خط دو، شاهد تلاشهای شبانه روزی عزیزان در مجموعه مترو هستیم که این اهتمام برای ما و شهروندان گرامی، امید آفرین است.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یونس فاتح و هیئت فنی همراه با حضور در پروژه فاز اول خط دو، در جریان پیشرفت فیزیکی ایستگاه دانشسرا و عملیات اجرایی آن قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه تا جایی که امکان دارد در رفع موانع و مشکلات پیشروی این پروژه اقدام خواهیم کرد، افزود: مصوبات مربوط به مترو در کوتاهترین زمان ممکن بررسی و به فرایند آن سرعت داده میشود، همچنین مشکلاتی در خصوص کمبود سیمان در پروژه وجود دارد که در اسرع وقت این مشکل را نیز برطرف خواهیم کرد.
وی همچنین در پایان گفت: با شناختی که از روحیه پیگیری بالای مدیرعامل مترو در تمامی سطوح شهرداری سراغ داریم، شاهد پیشرفتها و تلاشها هستیم و امروز به همراه معاونان محترم با حضور در پروژه، به تلاشگران بومی و متخصص در مترو خداقوت عرض میکنیم و قدردان زحمات این عزیزان هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.