به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی بدری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در اجرای این طرح متکدیان در قالب معتادان متجاهر، کارتنخوابها، کودکانکار و افرادی که از شهرهای دیگر برای تکدیگری به تبریز آمدهاند، پس از شناسایی و جمع آوری به مراکز تخصصی از جمله ترک اعتیاد، مؤسسههای خیریه و سایر مراکز حمایتی تحویل داده میشوند.
وی با بیان اینکه این طرح به صورت ضربتی و ویژه با مشارکت مناطق دهگانه شهرداری و همراهی نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی و سایر نهادهای مرتبط اجرا میشود، افزود: متکدیان با استفاده از شیوههای مختلف مانند بهرهگیری از کودکان، توانجویان و تحریک احساسات مردم، از عواطف شهروندان سوءاستفاده کرده و چهرهای نازیبا به این شهر میدهند.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار تبریز گفت: تبریز همواره به نظم، زیبایی و جایگاه ویژه خود به عنوان شهر بدون گدا شهرت دارد و حضور متکدیان در سطح شهر موجب بروز برخی مشکلات و نارضایتی شهروندان میشود.
بدری، با اشاره به سودآوری بالای تکدیگری، ادامه داد: اغلب متکدیان پس از تحویل به مراکز حمایتی، دوباره پس از خروج از این مراکز به این فعالیت غیرقانونی باز میگردند بنابراین نظارت مستمر و پیگیری مداوم در این زمینه در دستور کار است.
وی از شهروندان خواست از کمک به متکدیان در خیابانها خودداری کنند چراکه این افراد نیازمند واقعی نیستند و تجربه نشان میدهد اغلب از پذیرش حمایتهای قانونی مؤسسههای خیریه امتناع میکنند.