ميزان فريبكاري مكاتب نوظهور تنها از سوي دانشجويان نقاد تشخيص داده مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۳۸
استاد حوزه و دانشگاه:

ميزان فريبكاري مكاتب نوظهور تنها از سوي دانشجويان نقاد تشخيص داده مي شود

استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه نظام هاي آموزشي ما كمتر به دانشجويان فرصت نقادي مي دهند، گفت: اگر دانشجويان به نقادي عادت كنند خودشان به راحتي مي توانند ميزان فريبكاري و جذابيت هر مكتب نوظهور را به راحتي تشخيص دهند.
حجت الاسلام وفسي در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، اظهار داشت: اگر در دانشگاه‌ها بحث عرفان‌هاي نوظهور و كاذب در يك نظام تحقيقي داراي امتياز براي دانشجو بوده و يا اينكه واحد درسي حساب شود براي دانشجو انگيزه ايجاد مي كند.
 
استاد حوزه و دانشگاه گفت: بيشترين ضعف در اين است كه در نظام تربيتي خانواده‌ها اين قوه نقادي پرورش پيدا نكرده اگر هم خانواده‌ها مذهبي هستند معمولا روي قسمت احساسي و ايماني كار كردند ولي روي قسمت عقلي و نقاد بودن سرمايه گذاري نشده است.
 
وي در ادامه افزود: در نظام‌هاي آموزش و پرورش و نظام‌هاي علمي همين جور است بيشتر بر اساس اطلاعات است كه در آن زمينه داده مي‌شود و فرصت نمي‌دهيم كه قدرت نقادي دانشجو زياد بشود.
 
وفسي همچنين خاطرنشان كرد: اگر دانشجويان به نقادي عادت كنند مي توانند هر مكتب جديدي را كه ظهور مي كند را نقد كرده و فريبكاري و جذابيت آنها را درك كنند و ديگر نيازي نيست كه از بيرون كارشناس دعوت كنيم تا براي دانشجويان روشنگري انجام دهند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار