کد خبر:۱۱۸۳۶۸۸
در حاشیه جلسه هئیت دولت و در پاسخ به دانشجو؛

زاکانی: انفجار‌های بازار آهن شادآباد فوق‌العاده شدید بود/ بازار نیاز به بازبینی اساسی دارد+فیلم

شهردار تهران گفت: انفجار‌های بازار آهن شادآباد فوق‌العاده شدید بود.
زاکانی: انفجار‌های بازار آهن شادآباد فوق‌العاده شدید بود/ بازار نیاز به بازبینی اساسی دارد+فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در حاشیه جلسه هیات دولت و در پاسخ به سوال دانشجو گفت: در حادثه‌ای تلخ بازار آهن شادآباد، به دلیل جوشکاری غیراصولی، حریق شدیدی به وجود آمد که به سرعت به امکانات انبار شده و مواد چسبی سرایت کرد.

وی افزود: تمام ایستگاه‌های آتش‌نشانی بسیج شده و به سرعت به محل حادثه اعزام شدند و با تلاش و فداکاری آتش‌نشانان، از گسترش بیشتر آتش‌سوزی جلوگیری شد. با این حال، ۲۰۰ مغازه در این حادثه دچار آتش‌سوزی شدند.

شهردار تهران بیان کرد: در این حادثه، متأسفانه سه نفر جان باختند. گزارش‌ها حاکی است که این افراد خود را در محل محبوس کرده بودند. همچنین هفت نفر دیگر دچار جراحت شدند. بازار آهن شادآباد نیاز به یک بازبینی اساسی دارد تا ساماندهی پیدا بکند ولی همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو



زاکانی اظهار کرد: در گذشته این نمونه ساختمان‌ها بررسی می‌شد ولی فقط آتش نشانی بررسی می‌کرد ولی الان ۸ دستگاه دست به دست هم داده در بررسی می‌کنند که سه دستگاه آن در شهرداری است.

وی گفت: الان بالغ بر ۵ هزار واحد را بررسی کردیم و بیش از ۳ هزار واحد را هم تجزیه و تحلیل کردیم و درآمده که کدام واحد‌ها واحد‌های پرخطر هستند کدوم واحد‌ها واحد‌هایی هستند که باید تخریب و نوسازی شوند و کدام ساختمان‌ها خطر ندارند. ساختمان علاءالدین هم مورد بررسی قرار گرفته است.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو



شهردار تهران درباره ساختمان آلومینیوم نیز توضیحاتی ارائه کرد.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار