آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۷۳۷
امیر واحدی مطرح کرد؛

راه اندازی قرارگاه تبیین در مرکز مطالعات و تحقیقات نهاجا

فرمانده نیروی هوایی ارتش از راه اندازی قرارگاه تبیین در مرکز مطالعات و تحقیقات نهاجا خبرداد و گفت: تاکنون اقدامات زیادی در حوزه تبیین نقش نیروی هوایی در دفاع مقدس و پس از آن صورت گرفته است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در بازدید از مرکز مطالعات و تحقیقات نهاجا که صبح امروز (چهارشنبه) انجام شد، گفت: برابر تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر انجام اقدامات صد برابری در خصوص معرفی دستاورد‌های دفاع مقدس و همچنین براساس شرح وظایف مرکز مطالعات و تحقیقات این نیرو، به زودی قرارگاه تبیین عملیات‌های دفاع مقدس و محور مقاومت در این مرکز راه اندازی خواهد شد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش ضمن برشمردن نقش نیروی هوایی ارتش در حراست از امنیت آسمان ایران اسلامی در سال‌های مختلف گفت: نیروی هوایی از همان روز‌های ابتدایی پیروزی انقلاب در مقابله با فعالیت گروهک‌ها و منافقین حضور گسترده‌ای داشته که می‌توان به نقش شهیدان بزرگی همچون شهید فکوری، اردستانی، نوژه و… در این مسیر اشاره کرد.

وی با اشاره به عملکرد شهید فکوری در طول حیات انقلابی‌اش گفت: اگر چه عمر انقلابی این فرمانده شجاع کم بود؛ اما اقدامات تأثیرگذاری را در نیروی هوایی از خود به یادگار گذاشت که می‌توان به مبارزه ایشان با گروه خلق مسلمان در تبریز، مدیریت عملیات‌های بزرگی همچون «انتقام»، «کمان ۹۹»، «مروارید» و «اچ ۳» اشاره کرد.

امیر سرتیپ واحدی با توجه به نقش نیروی هوایی در جنگ تحمیلی تصریح کرد: تاکنون اقدامات خوبی در حوزه تبیین نقش نیروی هوایی در دفاع مقدس و پس از آن صورت گرفته است و راه اندازی این قرارگاه می‌تواند سرعت بیشتری به این فعالیت‌ها بدهد.

وی خاطرنشان کرد: این قرارگاه باید در چند حوزه از جمله نقش نیروی هوایی در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس، حضور در محور مقاومت و همچنین مستند نگاری تجارب مؤثر فرماندهان این نیرو، فعالیت خود را گسترش دهد و با تولید محتوا‌های اثربخش، نقش نهاجا را برای مخاطبان به ویژه نسل جوان به خوبی تبیین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار