کد خبر:۱۱۸۴۹۴۲
در گفتگو با دانشجو

نجم‌آبادی: دولت چهاردهم باید توجه ویژه‌ای به بازار سرمایه و کنترل تورم داشته باشد + فیلم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت : دولت باید تمهیداتی بیندیشد که هم بازار سرمایه حفظ شود و هم از مشکلات گذشته، خصوصاً برای سهام‌داران خرد، جلوگیری به عمل آید.

بهروز نجم‌آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره اولویت‌های اقتصادی دولت چهاردهم اظهار داشت: دولت چهاردهم یک دولت نوپاست و باید اولویت‌های اقتصادی مشخصی را در دستور کار خود قرار دهد. توجه به شاخص‌های اقتصادی نظیر بازار سرمایه، ارز، تورم و اشتغال از جمله مباحثی است که دولت باید به آنها توجه ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: دولت گذشته توانست در حوزه ارز موفق عمل کند و با وجود بحران‌های داخلی و خارجی، مانع از افزایش شدید قیمت ارز شود. همچنین دولت پیشین موفق شد رشد نقدینگی را از ۴۰ درصد به ۲۵ درصد کاهش دهد. این اقدام بزرگی بود، هرچند که سیاست‌های انقباضی بانک‌ها منجر به نارضایتی عمومی شد. دسترسی به تسهیلات برای مردم سخت‌تر شد و این موضوع همچنان به عنوان یکی از چالش‌های جدی در حوزه‌های انتخابیه ما نمایان است.

بازار سرمایه اولویت اقتصادی دولت چهاردهم 

وی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم باید ارتقای جایگاه بازار سرمایه باشد. دولت باید تمهیداتی بیندیشد که هم بازار سرمایه حفظ شود و هم از مشکلات گذشته، خصوصاً برای سهام‌داران خرد، جلوگیری به عمل آید.

نجم‌آبادی ادامه داد: در حوزه تورم، حمایت از تولید بسیار حیاتی است. اگر تولید افزایش یابد و دولت از آن مالیات دریافت کند، این منابع مالی می‌تواند به کاهش کسری بودجه کمک کند. همچنین مقام معظم رهبری فرصتی ویژه به دولت چهاردهم اعطا کرده‌اند که امکان برداشت ۲۰ درصد از صندوق توسعه ملی را فراهم کرده و این امر به معنای وجود حدود ۳۵۰ هزار میلیارد تومان برای بهبود شاخص‌های اقتصادی و معیشت مردم است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : دولت چهاردهم با استفاده از این فرصت بی‌نظیر و تمرکز بر تقویت تولید و کنترل تورم می‌تواند معیشت مردم را بهبود بخشد و به اهداف اقتصادی خود دست یابد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار