کد خبر:۱۱۸۶۴۰۰

بازدید قائم‌مقام وزیر از دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی از دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی بازدید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور صبح امروز چهارشنبه ۲ آبان‌ماه از دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران بازدید کرد و ضمن گفتگو با علیرضا تابش دبیر جشنواره، در جریان روند برگزاری این رویداد و انتخاب آثار، وضعیت کمی و کیفی آثار رسیده به دبیرخانه، چگونگی داوری آثار و همچنین برنامه‌ریزی برگزاری بخش‌های مختلف اصلی و جانبی در ایام جشنواره در شیراز قرار گرفت.

در ادامه دارابی ضمن تاکید بر موضوع وفاق ملی، دیدگاه‌های خود برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره را ارائه داد و بر پرداختن به شخصیت‌های برجسته و شاخص حوزه‌های مختلف استان از جمله شهدا، بزرگان، پیشکسوتان، مرمتگران، هنرمندان و... در این دوره از جشنواره تاکید کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور همچنین با پیشنهاد علیرضا تابش دبیر جشنواره مبنی بر اینکه در ایام برگزاری این جشنواره در استان فارس و شهر شیراز، بازدید از اماکن تاریخی استان، به مدت یک هفته به ویژه برای کودکان، نوجوانان و جوانان استان فارس در رده سنی ۸ تا ۱۸ سال و جوانان ۱۸ تا ۲۸ سال «رایگان» باشد تا پس از بازدید، گزارش، داستان و روایت خود را از فضای موزه‌ها، بنا‌های تاریخی یا فرهنگ مردم فارس بنویسند یا روایت‌شان را با صدای خود ضبط کرده و برای جشنواره ارسال کنند، موافقت کرد.

او همچنین تاکید کرد با انجام برنامه‌ریزی لازم از دانشجویان خارجی مقیم شیراز دعوت شود تا در جشنواره و بازدید‌ها حضور داشته باشند و بتوانند روایتگر ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی کشورمان باشند.

سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با شعار «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» نیمه دوم آبان‌ماه، به دبیری علیرضا تابش از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و به میزبانی استانداری فارس، در شیراز برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار