کد خبر:۱۱۸۶۴۷۸
در گفتگو با دانشجو

یوسفی : قوانین همسان‌سازی حقوق را به‌طور جدی پیگیری می کنیم/ افزایش قیمت حامل‌های انرژی، فشار مالی بر خانوارها را تشدید می‌کند+ فیلم

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : در لایحه بودجه ۱۴۰۴ بودجه عمومی از ۲۶۵۰ هزار میلیارد تومان به ۵۵۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که نشان‌دهنده نظم جدید در درآمد‌ها و هزینه‌هاست.

مجتبی یوسفی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتگوبا خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در تشریح لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت : لایحه بودجه نمایانگر دخل و خرج دولت، منابع و مصارف و برنامه‌ریزی برای افزایش حقوق و دستمزد‌ها است.

وی افزود:  این اولین بودجه‌ای است که پس از تصویب برنامه هفتم پیشرفت و توسعه ایران تهیه شده است و برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

یوسفی اظهارداشت :  این لایحه به‌ ویژه در زمینه تجمیع منابع درآمدی، رشد چشمگیری  داشته است. بودجه عمومی از ۲۶۵۰ هزار میلیارد تومان به ۵۵۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که نشان‌دهنده نظم جدید در درآمد‌ها و هزینه‌هاست.

این نماینده مجلس همچنین به دغدغه‌های مردم در مورد افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان اشاره کرد و افزود: دولت باید بر اساس تورم و منابع موجود، افزایش حقوق را پیش‌بینی کند. درخواست مردم برای افزایش ۴۰ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان معقول است، اما باید توجه داشت که دولت مسئول پیش‌بینی منابع است و در غیر این صورت ممکن است بودجه رد شود.

یوسفی همچنین در خصوص مالیات بر بازنشستگان اظهار داشت: اخیراً معاون اول رئیس‌جمهور به صدور بخشنامه‌ای درباره مالیات بر بازنشستگان پرداخته است که این برخلاف قوانین بالادستی است و ما به شدت مخالف این اقدام هستیم. بازنشستگان در طول ۳۰ یا ۳۵ سال کار، مالیات پرداخت کرده‌اند و دریافت مالیات دوباره از آنها ناعادلانه است.

وی افزود: در بودجه جدید، لازم است به اجرای صحیح قوانین همسان‌سازی حقوق توجه شود تا بازنشستگان در صندوق‌های مختلف مانند تأمین اجتماعی و خدمات کشوری از حقوق منصفانه‌ای برخوردار شوند.

یوسفی همچنین نسبت به افزایش قیمت حامل‌های انرژی و تأثیر آن بر هزینه‌های خانوار هشدار داد و گفت: هرگونه افزایش قیمت مستقیم بر سبد خانوار به ویژه اقشار کم‌درآمد و متوسط تأثیرگذار است. افزایش قیمت حامل‌های انرژی می‌تواند هزینه‌های حمل و نقل عمومی و کالا‌ها را افزایش دهد و در نهایت به افزایش تورم منجر شود.

وی تاکید کرد: دولت باید به جای افزایش قیمت‌ها، به اصلاح فرآیند‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی توجه کند و با اجرای این اصلاحات، بار مالی کمتری بر دوش خانواده‌ها تحمیل شود و شرایط اقتصادی بهبود یابد. 

یوسفی در پایان گفت: در نهایت، تصمیم‌گیری نهایی در مجلس انجام می‌شود و باید همه جوانب را در نظر بگیریم تا بهترین تصمیم‌ها برای مردم اتخاذ شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار