آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۱۲۵
دو دو بخش اصلی و ویژه؛

جشنواره شعر علوی به‌طور بین‌المللی برگزار می‌شود

فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «شعر علوی» در دو بخش اصلی با موضوع «شعر علوی» و بخش ویژه با موضوع «شعر نبوی» منتشر شد.

‌به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «شعر علوی» به‌تازگی در موضوعات و بخش‌های مختلف منتشر شده است.

این دوره از جشنواره شعر علوی در گستره بین‌المللی برگزار می‌شود و شاعران فارسی‌زبان می‌توانند از تمام کشور‌ها در آن شرکت کنند. چهاردهمین دوره جشنواره شعر علوی در دو بخش اصلی و ویژه برگزار می‌شود. موضوعات بخش اصلی شامل «برداشت از خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های نهج‌البلاغه و سیره‌ی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) در حوزه‌های حکمرانی، فرهنگ، اخلاق، عدالت اقتصادی و اجتماعی و برداشت‌های آزاد شاعرانه» است و موضوعات بخش ویژه، شعر نبوی و اشعاری است که با موضوع پیامبر گرامی اسلام (ص) و سیره آن حضرت سروده شده‌اند.

شعر بزرگسال (فارسی)، شعر کودک و نوجوان (فارسی)، شعر بومی (شامل شعر‌های محلی مازندرانی در بخش بزرگسال و کودک و نوجوان) گونه‌های مختلف شعری است که در این جشنواره مورد داوری و ارزیابی قرار خواهند گرفت. شاعران می‌توانند در قالب‌های شعری «کلاسیک و سنتی»، «ترانه و محاوره»، «نیمایی» و «سپید و آزاد» شعرهای‌شان را حداکثر تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ به دبیرخانه جشنواره سراسری شعر علوی واقع در ساری، میدان حضرت امام (ره)، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار