آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۴۱۶
در پی حادثه تروریستی تفتان؛

مهاجرانی: امنیت ایران با جنایات تروریستی خدشه‌دار نمی‌شود

سخنگوی دولت با بیان این‌که «ارتکاب جنایات تروریستی علیه امنیت و اقتدار این مرزوبوم از سوی دشمنان تازگی ندارد»، تاکید کرد: آنان خود می‌دانند که امنیت ایران با این اقدامات خدشه‌دار نمی‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی در پیامی با تسلیت شهادت ۱۰ تن از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه در شهرستان تفتان، در پیامی نوشت: «دستان ناپاک تروریست‌ها این بار، ۱۰ تن از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان را به شهادت رساند.

ارتکاب جنایات تروریستی علیه امنیت و اقتدار این مرزوبوم از سوی دشمنان تازگی ندارد گرچه خود می‌دانند که امنیت ایران اسلامی با این اقدامات خدشه دار نخواهد شد.

اینجانب شهادت این سربازان رشید و جان‌برکف را به مردم شریف ایران و خانوادهٔ معزز آنان تسلیت گفته و برای آنان علو درجات را از خدای بزرگ خواستارم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار