کد خبر:۱۱۸۷۵۰۴

۴۵ درصد سازه‌های آبخیزداری سمنان در بارش‌های اخیر آبگیری شد

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: ۴۵ درصد از حجم سازه‌های آبخیزداری شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر، دامغان، شاهرود، و میامی طی بارش‌های روز‌های ابتدایی آبان ۱۴۰۳ آبگیری شد.

به گزارش گروه استان‌‌های خبرگزاری دانشجو، محمد راستین روز یکشنبه در جریان بازدید از طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری پس از بارندگی روز جمعه چهارم آبان گفت: در پی بارندگی ها اخیر ۱۰ میلیون و ۷۵۲ هزارمترمکعب از سازه‌های آبخیزداری در شهرستان های استان سمنان آبگیری شد.

وی با بیان اینکه ۴۵ درصد از حجم سازه‌های آبخیزداری دارای ظرفیت درچهار شهرستان آبگیری شد، افزود: این سازه‌ها علاوه بر مدیریت سیلاب در مناطق مختلف حجم قابل توجهی از رواناب‌های سطحی را جمع آوری کرد.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان بیان کرد: هدف از احداث سازه‌های آبخیزداری کنترل فرسایش و رسوب، حفظ منابع آب و خاک، تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، کاهش خطرات سیل‌گیری در مناطق پایین دست و افزایش آبدهی قنوات در فصل برداشت است.

طبق اعلام هواشناسی استان سمنان، حسین‌آباد کالپوش با ۵۹ و رضوان با ۵۲ میلیمتر در میامی رکوردار بیشترین بارش باران و تاش شاهرود با ۱۴ سانتیمتر رکوردار بیشترین بارش برف در استان بودند.

میزان بارندگی در سمنان طی روزهای ابتدایی آبان ۱۰ میلیمتر، در شاهرود و مهدیشهر ۱۵ میلیمتر، در دامغان ۲۰ ملیمتر، در سرخه هفت و در آرادان هشت میلیمتر بود. همچنین در پنج نقطه استان سمنان شامل چاشم و ملاده در مهدیشهر، طزره و لرد در دامغان، و تاش در شاهرود میزبان بارش برف بودند.

فعالیت سامانه جدید بارشی امروز نیز در ارتفاعات استان سمنان پیش‌بینی می‌شود و از دوشنبه دمای کمی افزایشی خواهد بود، اما دمای هوا به گونه‌ای خواهد بود که نیاز به استفاده از وسایل گرمایشی است.

طبق بررسی و تحلیل‌ها، وضعیت بارش در پاییز ۱۴۰۳ در مقایسه با بلندمدت عادی و معمولی خواهد بود و بارش زیاد و فرتر از انتظار پیش‌بینی نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار