آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۷۹۲

تشریح جزئیات گام دوم واریز وام روسیه برای نیروگاه سیریک/ ۷۳ میلیون یورو به پروژه تزریق می‌شود

پس از سفر رئیس‌جمهور به روسیه مقرر شد بخش دیگری از اعتبارات اسنادی به مبلغ ۷۳ میلیون یورو برای پیشبرد روند ساخت نیروگاه سیریک در سال ۲۰۲۲ میلادی از سوی وزارت اقتصاد روسیه تاییدیه پرداخت گرفته و جذب پروژه شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پس از سفر رئیس‌جمهور به روسیه فرآیند تامین مالی پروژه‌هایی که پیشتر در قالب وام دولتی ۵ میلیارد یورویی تعریف شده بود، سرعت گرفت.

در همین رابطه یکی از پروژه‌های مذکور، نیروگاه بخار ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک بود که کلنگ آن پس از وقفه‌ای ۵ ساله در انتهای خرداد ماه سال ۱۴۰۰ به زمین خورد.

اعتبارات اسنادی (LC) پروژه نیروگاه سیریک در سال ۲۰۲۱ بازگشایی شد و بودجه سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۶.۲ میلیون یورو توسط دولت روسیه از طریق بانک روسی تا تاریخ ۲۴ آذرماه سال ۱۴۰۰ پرداخت شد. با توجه به اینکه عمده کار انجام شده تا تاریخ مذکور از جنس عملیات اجرایی است و مطابق قرارداد این بخش باید توسط پیمانکاران ایرانی انجام شود، از عدد ۶.۲ میلیون یورو پرداخت شده از سوی روسیه نزدیک به ۵.۵ میلیون یورو سهم پیمانکاران ایرانی بوده و ۷۰۰ هزار یورو نیز به پیمانکاران روسی پروژه پرداخت شده است.


جزئیات تخصیص اعتبار به ساخت نیروگاه سیریک


در همین راستا پس از سفر رئیس‌جمهور به روسیه مقرر شد، بخش دیگری از اعتبارات اسنادی به مبلغ ۷۳ میلیون یورو برای پیشبرد روند ساخت در سال ۲۰۲۲ میلادی از سوی وزارت اقتصاد روسیه تاییدیه پرداخت گرفته و جذب پروژه شود. بدین ترتیب مبلغ تزریق شده به پروژه با احتساب ۶.۲ میلیون یورو پرداخت شده به ۷۹.۲ میلیون یورو خواهد رسید.

‌مبلغ کل قرارداد پروژه سیریک ۱.۴ میلیارد یورو بود که ۸۵ درصد آن از وام ۵ میلیارد یورویی دولت روسیه و ۱۵ درصد آن نیز از سوی ایران تامین می‌شود.

گفتنی است بنابر اظهارات وزیر امور اقتصاد و دارایی، با فاصله بسیار کم از سفر به روسیه اولین بخش از خط اعتباری از سوی آن کشور به نیروگاه سیریک تخصیص داده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار