کد خبر:۱۱۸۷۸۸۵
دادستان آزادشهر خبرداد

پلمب معدن زمستان یورت و پرداخت معوقات کارگران

دادستان عمومی و انقلاب آزادشهر در شرق گلستان با اشاره به استمرار پلمپ معدن زمستان یورت این شهر گفت:بخشی از معوقات ۴۰۰ کارگر این معدن با پیگیری مرجع قضایی پرداخت شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدامیر خشک دامن در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: جمعی از کارگران معدن ذغال سنگ شمالشرق کشور معروف به زمستان یورت، با مراجعه به دادسرای این شهرستان، خواستار اقدام دستگاه قضایی برای پرداخت معوقات خود و حل مشکلات ایمنی و بهداشت این معدن شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آزادشهر افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته بخشی از معوقات این کارگران، امروز پرداخت شد و بقیه نیز تا آخر این ماه پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌ها و اعلام نظر کارشناسان، معدن نیز تا زمان ایمن سازی و رعایت اصول بهداشتی، پلمپ شد.

دادستان عمومی و انقلاب آزادشهر افزود: بازگشایی معدن پس از بررسی و گزارش کارشناسان اهل فن درباره رفع ایمنی و بهداشتی، امکان پذیر خواهد بود.
دادستان همچنین از تشکیل پرونده برای مدیرعامل معدن ذغال سنگ خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار