آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۱۴۳
در مراسم یاد بود «شهید دکتر علی حیدری» پزشک جبهه مقاومت؛

اوحدی: زندگی شهدا در رفتار و سبک زندگی ما اثرگذار است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: زندگی شهدا در رفتار و سبک زندگی ما اثرگذار است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با گرامی‌داشت یاد و خاطره پزشک جبهه مقاومت «شهید علی حیدری» گفت: صدای ضبط شده این شهید بزرگوار که به جای مانده است، ماندگار خواهد بود.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تشییع ماندگار شهید گفت: برگزاری این مراسم‌ها برای شهیدی نیست که با آن عظمت تشییع شد، برای خانواده شهید هم نیست، ما نیاز به وجود خانواده شهدا داریم.

اوحدی با اشاره به آیه «ولا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»، هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شده‏ اند مرده مپندار بلکه زنده‏ اند که نزد پروردگارشان روزى داده مى ‏شوند (سوره آل عمران، آیه۱۶۹) خاطر‌نشان‌کرد: شهدا پیش خدا روزی دارند و ما نیاز به آنها داریم. خداوند به ما قدرت انتخاب بر اساس اختیار و عقل اعطا کرده است و انسان از زمانی که به بلوغ فکری می‌رسد در معرض انتخاب قرار می‌گیرد. فلسفه خلقت انتخاب و خلیفه الله شدن است.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به واقعه عاشورا و مسیری که شهدا و اسرای کربلا پیش گرفتند، گفت: مقام شفاعت عنایتی بود که خدا به شهدا داد. شهدا به افرادی که جاماندند بشارت می‌دهند. زندگی شهدا در رفتار و سبک زندگی ما اثرگذار است.

اوحدی با بیان اینکه خداوند راهی را برای انسان‌ها قرار داد تا به شناخت برسند، گفت: خداوند برای انسان دو حجت قرار داده است؛ یکی حجت باطنی که همان عقل است و دیگری حجت ظاهری که انبیاء، رسل و امامان (علیه السلام) هستند.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حدیث قدسی در مورد جایگاه خانواده شهدا، گفت: خداوند جانشین شهید در خانواده شهید است و در این حدیث قدسی آمده است که کسانی که موجب خشنودی خانواده‌های شهدا هستند مورد خشنودی خداوند هستند و کسانی که دل این خانواده بزرگ را بیازارند مورد غضب خداوند خواهند بود.

اوحدی با اشاره به مقاومت مردم فلسطین علیه رژیم جنایتکار و کودک‌کش صهیونیست گفت: شک نکنید جبهه مقاومت به پیروزی خواهد رسید و همه این اتفاقات آزمایش الهی است و با تأسی به شهدا و الگو قرار دادن آنها با موفقیت از این گردنه عبور خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار