کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و مخصوصا محبوب کودکان و نوجوانان است که با مواد اولیه همیشه در دسترس، ارزان و خوشمزه قابل تهیه است. یکی از انواع غذاهای سریع و دوست داشتنی برای مادران شاغل و پر مشغله. شاید اینطور به نظر برسد که این غذای آسان روش پخت روتینی دارد اما ما به شما خواهیم گفت که سخت در اشتباهید. در این نوشتار با انواع طرز تهیه کوکو سیب زمینی آشنا خواهید شد و میتوانید از تنوع آن لذت ببرید.
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید و دوباره آبکش کنید. به صورت درشت رنده کنید و در سبد بریزید تا آب سیبزمینیها کاملا خارج شود. پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رندهی ریز کنید و همچنین آب آن را نیز کاملا بگیرید. پیاز رنده شده را در کاسهای بریزید و سیبزمینی رنده شده را به آن اضافه کنید.
تخم مرغها را ابتدا در کاسهای بشکنید تا مطمئن شوید که سالم هستند. بعد در کاسهای بریزید و خوب هم بزنید. کمی زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و زعفران به آن بیفزایید.
در ادامه تخم مرغها را داخل کاسه سیبزمینی و پیاز ریخته و کمی جعفری و گشنیز (یا پودر تخم گشنیز) هم روی مواد کوکوی خود بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
تابهای را روی حرارت کم قرار دهید و داخل آن روغن بریزید صبر کنید تا روغن داغ شود. مواد کوکو سیبزمینیتان را کامل داخل تابه بریزید و با قاشق سریع آن را در تابه پخش کنید. با پشت قاشق سطح کوکو را صاف کرده و درب تابه را بگذارید تا یک طرف آن کاملا سرخ شود. اگر مایه را به صورت یک دفعهای داخل تابه ریختیم می توانیم کوکو را از وسط نصف کنیم و با کفگیر و قاشق کوکو را بر گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.