یوم الله ۱۳ آبان با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قزوین برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۰۲۹۲

یوم الله ۱۳ آبان با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قزوین برگزار شد

همزمان با سراسر کشور مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در استان قزوین با حضور هزاران نفر از دانش آموزان و مردم برگزارشد.

یوم الله ۱۳ آبان با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قزوین برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، صبح امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۳ همزمان با سراسر کشور راهپیمایی عظیم یوم الله ۱۳ آبان در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی باحضور مسئولین ، اقشار مختلف مردمی و هزاران نفر از دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف برگزارگردید.

حضور دانش آموزان در این مراسم با شعار مرگ بر اسرائیل با توجه به اقدامات جنابت آمیز رژیم اشغالگر صهیونیستی پررنگ تر از سال های گذشته بود. تعدادبسیار زیادی از دانش آموزان در این راهپیمایی با آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل خشم خود را به جهت کشتن کودکان بی گناه غزه و لبنان نشان دادند.

کد ویدیو


در حاشیه این راهپیمایی هنرمندان و خوشنویسان قزوینی با به خط کشیدن اشعار و‌نوشته علیه رژیم جعلی اسرائیل بار دیگر نفرت و کینه خود را نسبت به ترور شخصیت های برجسته جبهه مقاومت بویژه شهید سید حسن نصرالله به جهانیان نشان دادند .

گفتنی است این مراسم ملی با سخنرانی و رژه نیرو های مصلح همزمان در شهرستان های تاکستان، آبیک، بوئین زهرا، آوج، البرز، بخش ها و‌تمامی روستاهای استان قزوین برگزارشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار