کد خبر:۱۱۹۰۳۰۷
در جلسه بررسی پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری با کشور‌های خارجی؛

پزشکیان بر تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی تأکید کرد

رئیس جمهور با اشاره به تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک خارجی، علی‌الخصوص در حوزه انرژی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت همسایگان مرزی تأکید کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری با کشور‌های خارجی، پس از استماع سخنان وزیر نفت، وزیر نیرو، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور و معاون راهبردی رئیس جمهور، با تأکید بر اهمیت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به جا مانده از گذشته گفت: امروز همه تلاش ما باید در مسیر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام که در گذشته با طرف خارجی توافق شده قرار گیرد و از همه ظرفیت‌ها خود برای به سرانجام رسیدن آنها بهره بگیریم.

وی با اشاره به سخنان وزیر نفت در خصوص همکاری‌های مشترک با کشور‌های روسیه و ترکمنستان، اظهار داشت: باید در مذاکره با کشور‌های خارجی، از همه گزینه‌های موجود به عنوان ابزار برای ایجاد یک راه‌حل مشترک در جهت تأمین منافع مردم و کشور، استفاده کنیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از اینکه چرا در طول سالیان گذشته پروژه‌های بدون پشتوانه آغاز و بعد از سال‌ها به صورت نیمه‌تمام به حال خود رها شده، گفت: اولین گام این است که ما ظرفیت‌های خود را در کشور شناسایی کنیم، سپس به سراغ آغاز پروژه‌های جدید برویم؛ بیش از ۱۰ پروژه را آغاز و پیمان بسته و متعهد می‌شویم در حالی که ظرفیت واقعی ما، ساخت، تکمیل و به سرانجام رساندن تنها ۲ پروژه است؛ به همین دلیل امروز با انبوهی از پروژه‌های نیمه‌تمام روبرو خواهیم هستیم.

در این جلسه محسن پاک‌نژاد وزیر نفت، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات این وزارت‌خانه‌ها با کشور‌های روسیه و ترکمنستان در حوزه‌های نفت، گاز و نیروگاهی، گزارشی از آخرین وضعیت همکاری با این کشور‌ها و برنامه‌های پیشنهادی برای مذاکرات آتی ارائه دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار