عبدالله سعودی از سرنوشت صدام، نامبارک و بن علی عبرت بگیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۰۹
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قم:

عبدالله سعودی از سرنوشت صدام، نامبارک و بن علی عبرت بگیرد

دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد قم طي بیانیه‌ای به عبدالله سعودي و همه صهیونیست‌های عرب هشدار دادند که از سرنوشت صدام، نامبارک و بن علی عبرت بگیرند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قم آمده است: سردمداران فجایع بحرین بدانند که این دست و پا زدن های بیهوده آنان باعث شعله ور شدن خشم مقدس ملت های اسلامی و پاکسازی حرمین شریفین که متاسفانه هم اکنون تبدیل به منطقه نفوذ آمریکا و اسرائیل شده، از لوث وجود اشغالگران حرم امن الهی خواهد شد.
 
این بیانیه در ادامه می افزاید: بیش از یک ماه است که کشور بحرین مورد تاخت و تاز وحشیانه دست نشاندگان وهابی آل سعود قرار می گیرد و خون پاک فرزندان زهرای اطهر در این سرزمین بر زمین ریخته می شود و بدون شک بیداری اسلامی اخیر در همه کشورهای عربی ناشی از روح عدالت طلبی و آزادیخواهی دینی منبعث از انقلاب اسلامی و پس از حدود 100 سال رخوت و سلطه تفکر تقلبی وهابی در دنیای اسلام است.
 
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قم در این بیانیه تاکید كرده است: برخورد دو گانه مدعیان دروغین حقوق بشر و دموکراسی با این بیداری در کشورهایی همچون مصر، لیبی و تونس با بیداری و مطالبات مردم مظلوم بحرین پیام دیگری دارد.
 
این بیانیه خاطرنشان كرده است: امروز تفکر سلفی حاکم بر عربستان و امارات و کویت به بهانه واهی دفاع از بحرین در مقابل تهدید و با استناد به قرارداد حمایت از آل خلیفه به بحرین نیروی نظامی اعزام کرده و اقدام به سرکوب، کشتار، بازداشت های گسترده و ارعاب مردمی می کنند که در هنگام بیان مسالمت آمیز مطالبات بحق خود به هیچ خشونتی متوسل نشده اند. این اقدام سلفی ها علاوه بر اینکه با تمام مقررات بین المللی مغایر است، بر خلاف همه موازین عقلی، شرعی و انسانی نیز هست.
 
دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد قم در ادامه اين بیانیه تصریح می کنند: ما ضمن در خواست موکد از مسئولان جمهوری اسلامی برای به کارگیری همه ظرفیت های نظام اسلامی جهت متوقف کردن فجایع بحرین، از سازمان کنفرانس اسلامی، نخبگان جهان اسلام و مجامع بین المللی نیز می خواهیم فریاد مظلومانه مردم بحرین را بشنوند و به رسالت تاریخی خود عمل كنند.
 
در پايان این بیانیه 2300 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد قم آمادگی کامل خود را برای هرگونه دفاع عملی از مردم مظلوم بحرین و اعزام برای مقابله با تجاوز و اشغال نظامی این پاره تن اسلام اعلام كرده اند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار