آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۲۴۴

ایران به‌دنبال اخذ مجوز سیر واگن‌های ایرانی در شبکه ریلی سی آی اس است

در جریان حضور مدیرعامل راه‌آهن در اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشور‌های مستقل مشترک‌المنافع (سی آی اس)، اخذ مجوز سیر واگن‌های ایرانی در شبکه ریلی این کشور‌ها در دستور کار قرار گرفت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هشتاد و یکمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشور‌های مستقل مشترک المنافع، ۵ و ۶ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ و ۱۶ آبان ماه) در تاشکند ازبکستان با حضور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است. یکی از اهداف حضور مدیرعامل راه‌آهن در این نشست توسعه ترانزیت ریلی ایران با کشور‌های CIS است.

اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشور‌های CIS دوبار در سال و با حضور مدیران عامل راه آهن‌های عضو این شورا برگزار می‌شود.

ریاست این شورا بر عهده رئیس راه آهن روسیه است و راه آهن ایران نیز به عنوان یکی از اعضای وابسته در این شورا حضور دارد.

در این اجلاس موضوعات مختلفی همچون طرح‌های تحقیق و توسعه حمل و نقل بین المللی ریلی، ارائه گزارش عملکرد اعضا در حمل و نقل بار و مسافر، گزارش عملکرد نهاد‌ها و کمیسیون‌های تخصصی شورا، سیاست تعرفه‌ای راه آهن‌ها برای حمل و نقل کالا در ترافیک بین المللی و نیز وضعیت تسویه حساب‌های متقابل بین راه آهن‌های عضو شورا، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و سپس تصویب می‌شوند.

از آنجا که بیشترین حجم ترانزیت ریلی راه آهن ایران با کشور‌های CIS انجام می‌شود، از اهداف اصلی عضویت راه آهن ایران در این شورا، اخذ مجوز سیر واگن‌های ایرانی در شبکه ریلی کشور‌های CIS است و در این خصوص، مذاکرات و اقدامات لازم در حال انجام است.

گفتنی است؛ برگزاری هشتاد و یکمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشور‌های CIS همزمان با سی امین سالگرد تاسیس راه آهن ازبکستان است که مذاکره با رئیس راه آهن این کشور با هدف افزایش حمل و نقل بین المللی ریلی بین دو راه آهن از برنامه‌های حضور مدیرعامل راه آهن ایران در این اجلاس است.

همچنین در حاشیه این اجلاس بنابر درخواست طرف‌های مقابل، مدیرعامل راه آهن جلسات دوجانبه مجزایی با روسای راه آهن‌های ترکمنستان، ازبکستان، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان و رئیس کمیته OSJD خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار