کد خبر:۱۱۹۱۸۳۳

قیمت نفت روز شنبه نوزدهم آبان؛ برنت ۷۳ دلار ۸۷ سنت

قیمت نفت روز شنبه نوزدهم آبان بیش از دو درصد کاهش یافت؛ از مهم‌ترین دلایل ریزش قیمت‌ها می‌توان به کاهش خطر طوفان در آمریکا و موثر واقع نشدن سیاست‌های حمایتی در چین اشاره کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بهای نفت برنت دریای شمال روز شنبه با یک دلار و ۷۶ سنت معادل ۲.۳۳ درصد کاهش به ۷۳ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا یک دلار و ۹۸ سنت معادل ۲.۷۴ درصد کاهش یافت و با قیمت ۷۰ دلار و ۳۸ سنت مبادله شد.

 

قیمت نفت سبد اوپک با ۴۷ سنت معادل ۰.۶۴ درصد افزایش به ۷۴ دلار و ۴۱ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام ایران در سبد اوپک یک دلار و ۷۲ سنت معادل ۲.۳۷ درصد کاهش یافت و به ۷۰ دلار و ۹۰ سنت رسید. نفت سبک عربستان در سبد اوپک نیز با ۱۵ سنت معادل ۰.۲۰ درصد کاهش با قیمت ۷۵ دلار و ۶۹ سنت به فروش رسید.

 

قیمت نفت روز شنبه نوزدهم آبان بیش از دو درصد کاهش یافت؛ از مهم‌ترین دلایل ریزش قیمت کاهش خطر طوفان در آمریکا و موثر واقع نشدن سیاست‌های حمایتی در چین است. تولیدکنندگان انرژی در آمریکا برای مقابله با طوفان در خلیج مکزیک تولید خود را ۲۳ درصد کاهش دادند. اما در حال حاضر به نظر می‌رسد خطر طوفان به دلیل تغییر مسیر و شدت، کاهش یافته است.

 

در همین حال، آخرین دور حمایت مالی چین، واردکننده بزرگ نفت، تاثیر قابل توجهی در بهبود تقاضا از سوی این کشور نداشت و سرمایه گذاران بازار نفت را ناامید کرد. دولت چین بسته حمایتی را برای کاهش فشار‌های بازپرداخت بدهی برای دولت‌های محلی اعلام کردند، اما این اقدامات تاثیر چندانی در هدف قرار دادن مستقیم تقاضا ندارد.

 

فشار‌های تورمی در چین تاثیر زیادی بر قیمت نفت در سال جاری داشته است، به طوری که داده‌های گمرک نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در ماه اکتبر برای ششمین ماه متوالی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

 

پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا احتمال افزایش تحریم‌ها علیه ایران و ونزوئلا را تقویت کرد و باعث افزایش یک درصدی قیمت‌ها در طول هفته گذشته شد.

 

همچنین، تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای کاهش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره در اجلاس روز پنجشنبه هم به بالا رفتن بیش‌از ۱ درصدی قیمت نفت در روز گذشته کمک کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار