۳۰۰ هزار هکتار از اراضی باغی و زراعی گلستان سند‌دار شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۸۳۸

۳۰۰ هزار هکتار از اراضی باغی و زراعی گلستان سند‌دار شدند

رئیس کل دادگستری گلستان از سنددار شدن نزدیک به ۳۰۰ هزار هکتار از زمین‌های کشارزی و باغی این استان خبر داد.

۳۰۰ هزار هکتار از اراضی باغی و زراعی گلستان سند‌دار شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۳۰۰ هزار هکتار (۵۴ درصد) زمین های کشاورزی و باغی استان حدنگاری و سنددار شده است و پیش بینی می شود این رقم تا پایان امسال به ۷۰ درصد برسد.

وی ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰ درصد زمین های ملی و منابع طبیعی استان در قالب ۲ هزار و ۵۱۶ قطعه به مساحت یک میلیون و ۲۸۳ هزار هکتار سند صادر شده است.

آسیابی همچنین گفت: با همت اداره کل ثبت اسناد و املاک گلستان تاکنون سند ۲۰۳ هکتار از مجموع ۲۱۴ هکتار زمین های موجود در ۲۴ شهرک صنعتی استان صادر شده است و ۹۰ هکتار باقی مانده نیز در مرحله صدور سند است .

وی افزود: پیشگیری از بروز دعاوی و اختلافات ملکی، جلوگیری از جعل و کلاهبرداری و پولشویی، پیشگیری از زمین خواری و دست اندازی به زمین های ملی و دولتی و آسان شدن نقل و انتقالات ملکی از مزایای حدنگاری و سنددار شدن زمین هاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار