به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آشنا ضمن قدردانی از حسن ظن وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در دوره قبل هم مأموریتهایی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ میفرمودند قبول میکردم. در همه بخشهای تخصصی به جز معاونت مطبوعاتی کار کردم.
وی بیان داشت: با یک مطالعه دقیق میشود به این حوزه کمک کرد. با مشورتی که با مشاور محترم عالی وزیر داشتم و قوت قلب ایشان، این مسئولیت را پذیرفتم و خوشحال هستم که وارد این عرصه بشوم و بتوانم کمکی در انجام وظایف این حوزه داشته باشم.
آشنا افزود: در سالهای ١٣٩٠ همین مواردی که شما به آنها اشاره کردید، مانند نداشتن ضمانت اجرا، عدم وجود بودجه، ساختار معیوب، عدم توجه به موضوع، عدم ارتباط معاونتهای تخصصی را به صورت مکتوب برای شورای فرهنگ عمومی ارسال کردم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به ماموریتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از سال ۱۳۶۶ که ماموریتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بازنگری شد، وزارت ارشاد تبدیل به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. یک قانون چهار مادهای وضع شد. در بند آخر ماده اشاره میکند که این اقدامات و ماموریتها در راستای فرهنگ عمومی است.
آشنا در ادامه مطلب اظهار داشت: فرهنگ عمومی باید حکمرانی خوب را طلب کند و بستر آن را فراهم کند. همه باید کمک کنند، فرهنگ عمومی متعلق به همهی جامعه است؛ بنابراین این موضوع یک عزم جدی و مشارکت برون و درون دستگاهی را میطلبد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: فرهنگ عمومی باید زمینه ساز و بستر ساز حکمرانی خوب باشد. اگر حکمرانی خوب را قانون متقن میدانیم میتواند ضامن حکمرانی خوب باشد؛ بنابراین تمامی حوزهها باید به کمک فرهنگ عمومی بیایند، حوزه سینمایی، نمایشی و همه حوزهها دست به دست هم دهیم و فرهنگ عمومی که ضامن تفکر و هویت ایرانی اسلامی است را در جامعه تسری دهیم.