کد خبر:۱۱۹۲۸۲۵
در مراسم معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری مطرح شد

امام جمعه شهرکرد: از پروژه بن بروجن به عنوان میراث گرانبهای شهید رئیسی نگهداری شود + فیلم

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری گفت: از پروژه آب بن بروجن به عنوان میراث گرانبهای شهید رئیسی نگهداری شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابوالحسن فاطمی نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری گفت: اگر پروژه بن بروجن اجرایی نمی‌شد استان ما با یک بحران جدی مواجه می‌شد. 

وی افزود: انتقال آب بن_بروجن یک پروژه به نظر من مقدس بود که به همت شهید رئیسی اتفاق افتاد، توقعی که من در حضور این جمع محترم از جناب آقای وزیر و از استاندار جدید جناب آقای مردانی دارم این است که این میراث گرانبها را با تمام وجود نگهداری کنند.

وی اضافه کرد: ما حرف گزاف نمی‌زنیم، ما چیز نشد را نمی‌گوییم، ما به دنبال مهربانی هستیم ما به دنبال تنش نیستیم. این میراث اتفاق افتاد و اکنون این طرح بهره می‌دهد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار