کد خبر:۱۱۹۲۸۴۷
استاندار چهارمحال و بختیاری:

۲ هزار طرح اقتصادی نیمه تمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد + فیلم

استادار چهارمحال و بختیاری در مراسم معارفه خود گفت: ۲ هزار طرح اقتصادی نیمه تمام در استان وجود دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، در جمع مسئولان و مردم استان، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان و نگاه علمی به مشکلات و چالش‌های موجود تأکید کرد.

وی اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیل‌های مهمی همچون فرهنگ غنی، موقعیت راهبردی به عنوان حلقه ارتباطی بین استان‌های مرکزی و غربی و بنادر جنوبی، آب و هوای پاک، و سهم عمده‌ای در تولید بادام کشور است. علاوه بر این، استان در حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، تولید گیاهان دارویی و منابع آب معدنی نیز ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد.

مردانی در ادامه با اشاره به مشکلات و چالش‌های استان، از جمله سهم اندک در اقتصاد ملی، نرخ بیکاری بالا، بحران خشکسالی و تعدد پروژه‌های نیمه‌تمام، افزود: برای تکمیل ۲ هزار طرح اقتصادی نیمه تمام به اعتباری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز است. همچنین، کمبود‌های انرژی گاز و برق، به صنعت استان خسارت‌هایی سالانه در حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومان وارد می‌کند.

کد ویدیو


وی با بیان مشکلات مربوط به سیستم بانکی و محدودیت اخذ تسهیلات برای مردم و فعالان اقتصادی استان، از دولت درخواست کرد: خط اعتباری ویژه‌ای از بانک مرکزی به استان اختصاص یابد.

همچنین، مردانی به مشکلات جدی در حوزه مسکن برای جوانان اشاره کرد و افزود: دسترسی جوانان به مسکن بسیار پایین است، به‌گونه‌ای که یک خانواده برای خرید یک واحد ۷۵ متری نیازمند بیش از ۱۰ سال صرفه‌جویی است؛ لذا حمایت ویژه دولت و ارائه تسهیلات خاص در این حوزه ضروری است.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین بر لزوم واگذاری برخی پروژه‌های حیاتی استان به سرمایه‌گذاران کلان با همکاری بین‌وزارتی تأکید کرد.

وی به پروژه‌های بزرگی همچون راه‌آهن و سد‌های نیمه‌تمام اشاره کرد و خواستار تزریق اعتبارات ویژه، به ویژه از منابع نفتی و مسئولیت‌های اجتماعی شد تا نقش این پروژه‌ها در توسعه استان به‌خوبی ایفا گردد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار