آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۰۴۴
در شهرکرد مطرح شد؛

محسن رضایی: رابطه بین دولت و بخش خصوصی باید تنظیم شود

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا با بیان اینکه رابطه بین دولت و بخش خصوصی باید تنظیم شود؛ تصریح کرد: برنامه ریزی‌ها در مرحله تئوری عموما خوب هستند اما در مرحله اجرا و عمل دچار مشکل می‌شود.
محسن رضایی: رابطه بین دولت و بخش خصوصی باید تنظیم شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی صبح امروز در جلسه‌ شورای گفت‌وگو که در حاشیه سفرش به استان چهارمحال و بختیاری برگزار شده است، گفت: یکی از وفادارترین مردم ایران مردم چهارمحال و هستند لذا تصمیم گرفتم عید غدیر را در میان این جمع وفادار به ولایت باشم.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا افزود: مباحث بیان شده در جلسه را با توجه به جایگاه حقوقی و ارتباط با مسئولان کشوری و وزرا دنبال می‌کنم تا کمکی به رفع مشکلات بیان شده از ناترازی انرژی تا ماده ۴۷ و کشاورزی و گردشگری شود.

وی با یادآوری وضعیت روبه بهبودی استان چهارمحال و بختیاری در چند سال گذشته که یکی از نشانه‌های آن تک رقمی شدن نرخ بیکاری است، متذکر شد: این موضوع چراغ امیدی در این استان را روشن کرده است و البته توصیه می‌کنیم با بهره‌گیری از تجربیات سایر استان‌ها راه‌های اشتباه رفته را دوباره تجربه نکنید.

رضایی با اشاره به ظرفیت استان در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، گردشگری و نساجی، افزود: وجود حلقه‌های اتصال صنایع و ایجاد زنجیره‌های ارزش آفرین را واجب دانست.

وی با تاکید بر لزوم وجود نقشه راه برای نظم بخشیدن به ظرفیت‌های استان چهارمحال و بختیاری گفت: تمام بحث‌های مطرح شده در این جلسه باید در غالب یک نقشه راه نظام گیرد و در این نقشه راه ظرفیت‌های استان در حوزه انسانی و ژئواکونومیک مورد توجه قرار گیرد.

رضایی با یادآوری وفاداری و غیرت مردم استان چهارمحال و بختیاری نسبت به ایران اسلامی تصریح کرد؛ این استان می‌تواند یکی از سنگرهای مهم جنگ اقتصادی باشد و مردم این استان در همه حوادث مهم این کشور نقش آفرین بودند و امروز نیز می‌توانند در صف اول باشند.

وی با بیان اینکه رابطه بین دولت و بخش خصوصی باید تنظیم شود؛ تصریح کرد: برنامه ریزی‌ها در مرحله تئوری عموما خوب هستند اما در مرحله اجرا و عمل دچار مشکل می‌شود.

 

رضایی با تاکید بر اینکه رابطه بخش خصوصی با دولت و مردم باید اصلاح شود متذکر شد: قوانین دولت در حوزه بخش خصوصی هم نیاز به اصلاح و هم نیاز به تبیین دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: رویکرد فعالیت اقتصادی ۱۰۰ سال پیش ارتقای اشتغال با افزایش تولید بود اما امروز موضوع مسئولیت اجتماعی یک بنگاه تولیدی نیز مطرح است لذا یک بنگاه اقتصادی باید در قبال مردم و محیط زیست اطراف خود احساس مسئولیت کند ولذا رابطه بخش خصوصی با مردم بسیار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار