آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۷۸۵

مدیرکل ارشاد گیلان: مسئولیت خانه مطبوعات گیلان بسیار سنگین و مهم است

مدیرکل ارشاد گیلان گفت: خانه مطبوعات گیلان با توجه به جایگاه صنفی پر اهمیت و ویژه و به عنوان مأمن رسانه‌های استان می‌بایست استقلال خود را از هر مجموعه و سازمانی حفظ نموده و خانه امن همه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای و مطبوعات در استان باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیرحسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به همراه قاسم مصفا معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ از مؤسسه خانه مطبوعات و رسانه‌های استان گیلان بازدید نمودند.

امیرحسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ضمن تقدیر از فعالیت‌های این مجموعه گفت: در دورانی که خبر و انعکاس آن با کسری از ثانیه انجام می‌شود نقش رسانه‌ها و خبرنگاران بسیار پر رنگ و دقیق است و مسئولیت خانه مطبوعات به سبب خدمات صنفی که به خبرنگاران ارائه می‌دهد بسیار سنگین و مهم است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تصریح نمود: خانه مطبوعات در خصوص همه خدمات خود باید روشنگری و شفاف‌سازی در راستای تنویر افکار عمومی انجام دهد تا از هر شایعه و اتهامی مبرا شود.

طاهری یکی از راه‌های پویاتر شدن خانه مطبوعات گیلان به واسطه حضور قشر فرهیخته رسانه و مطالبات بر حقی که دارند را، مشخص بودن و تعیین زمان حضور اعضاء هیئت مدیره در برنامه مشخص و باز بودن ساختمان خانه مطبوعات برای پاسخگویی به خبرنگاران عنوان نمود و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و آشنایی با قوانین و مقررات جاری اداری و دولتی می‌تواند به ارتقاء دانش برخی از فعالان رسانه‌ای که آگاهی کمتری نسبت به این قوانین دارند کمک کند و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز آمادگی لازم را در خصوص برگزاری دوره‌های سواد رسانه همکاری لازم را داشته باشد.

طاهری افزود: خانه مطبوعات گیلان با توجه به جایگاه صنفی پر اهمیت و ویژه و به عنوان مأمن رسانه‌های استان می‌بایست استقلال خود را از هر مجموعه و سازمانی حفظ نموده و خانه امن همه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای و مطبوعات در استان باشد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان گیلان ضمن اشاره به حضور پیشکسوتان رسانه و مطبوعات در کنار نسل جوان فعالان رسانه‌ای گفت: رسانه‌ها می‌توانند بر ناخود آگاه یک جامعه اثر داشته باشند و ارتقاء فرهنگی و اجتماعی هر جامعه‌ای را در پی داشته باشد و این هنر خانه مطبوعات است که این تعامل سازنده، هم سویی، همفکری و انتقال تجربه را ایجاد کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در خصوص آگاه‌سازی و تعلیم نسل جدید خبرنگار در استان را ضروری دانست و گفت: آمادگی کامل داریم تا جهت صدور مجوز برای رسانه‌های فعال ولی فاقد مجوز اقدامات مقتضی انجام دهیم و تسهیلات و حمایت‌های لازم را ایجاد کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار