تشكل‌هاي دانشجويي تحت تاثير اختلاف سليقه‌ها دچار انشعاب نشوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۸۱
معاون فرهنگی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره):

تشكل‌هاي دانشجويي تحت تاثير اختلاف سليقه‌ها دچار انشعاب نشوند

معاون فرهنگی دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) قزوين در نامه ای به تشکل‌های دانشجویی با تأسی به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان نکاتی را متذکر شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، متن كامل نامه دکتر فرزاد جهان در دیدار با دانشجويان به شرح ذيل است:

اینک که شش ماه از سال تحصیلی جدید گذشته و فصلی دیگر از فعالیت های آن تشکل ها رقم خورده، نکاتی چند برگرفته از بیانات مهم مقام معظم رهبری ( دامت برکاته) را که در تاریخ 31/5/89 مصادف با 11 رمضان المبارک در دیدار با دانشجویان و در پاسخ به پرسشهای آنها ایراد شده است را متذکر می شوم.

امیدوارم که این نکات چون همیشه در الویت توجه قرار گیرد. مضاف آنکه مغتنم است ارزیابی دقیقی از عملکرد تشکلها مبتنی بر شاخص های ارائه شده از سوی مقام معظم رهبری توسط خود تشکلها صورت گیرد.

- تلاش کنید دائره خالصین را توسعه بدهید، کاری کنید که افراد خالصی که می توانند جامعه شما را خالص کنند در جامعه بیشتر شوند. از خودتان شروع کنید، خانواده خودتان، دوستان خودتان وتشکل خودتان وبیرون از تشکل خودتان.

- از مسئولان سوال کنید . اما قضاوت و معارضه نه.

بهترین روش سوال و پاسخ هم این است که مسئولین درون مجموعه های دانشجویی بيايند. مراقبت کنید طرح سوال ... اشتباه گرفته نشود با معارضه.

- جلسه تخصصی دانشجویی بگذارید.

در زمینه مسائل سیاسی، معارف اسلامی ، تفکرات مکاتب گوناگون جهانی ، مسائل علمی جلسه تخصصی دانشجویی بگذارید،با يكدیگر بحث کنيد.

- مسائل را اصلی فرعی کنید. مسائل درجه دوم جای مسائل اصلی را در انگیزه های  ما، در همت ما در صرف انرژی ای که می شود، نگیرد.

- شما هم نقد پذیر باشید. نقد پذیری که فقط مخصوص مسئولان نیست، بالاخره اگر بر دانشجو هم نقدی وارد است باید نقد پذیری کند.

- مراقب باشید تشکلهای دانشجویی تحت تاثیر اختلاف سلیقه ها، نه خودشان در درون دچار انشعاب شوند نه با همدیگر اصطکاک و تصادم پیدا کنند.

- در مسائلی که با سرنوشت کشور ارتباط پیدا می کند حتماً تحلیل و موضع داشته باشید.
- تقویت مبانی معرفتی را جدی بگیرید.

- همه تشکلها ارتباطاتشان را با بدنه دانشجویی تقویت کنند. در همه روزهای سال و در مناسبتهای مختلف ، ارتباط با بدنه دانشجویی زیاد باشد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار