آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۴۱۹۵

کتابگردی خانوادگی رئیس جمهور/ سه برنامه پزشکیان برای جلب توجه مردم به کتاب

مسعود پزشکیان همراه با خانواده خود، به آئین کتابگردی پیوست و از شهر کتاب مرکزی تهران بازدید کرد. برای اولین بار است که رئیس جمهور در روز‌های ابتدایی هفته کتاب، سه برنامه خود را به حوزه فرهنگ و ادب اختصاص می‌دهد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عصر پنجشنبه ۲۴ آبان‌ماه و در نخستین روز هفته کتاب، دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور، به همراه فرزندان و نوه‌های خود به صورت غیررسمی و سرزده از فروشگاه شهر کتاب مرکزی بازدید کرد.

رئیس جمهور که در قالب آئین کتابگردی از این مجموعه بازدید می‌کرد، ضمن تقدیر از فعالیت‌های شهر کتاب در دو دهه اخیر، بر اهمیت مهارت‌آموزی جوانان و توانمندسازی آنان برای زندگی چندبعدی و رشد مهارت‌های اجتماعی در کنار مهارت‌های علمی تأکید کرد.

پزشکیان همچنین از آمادگی دولت برای حمایت از مجموعه‌های فرهنگی به منظور بهبود وضعیت و پایداری کسب‌وکار‌های فرهنگی خبر داد.

رئیس جمهور توجه به آموزش در همه سطوح را از اولویت‌های دولت وفاق دانست و از فعالان فرهنگ و آموزش دعوت کرد که طرح‌های خود در این حوزه‌ها را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهند.

مسعود پزشکیان در روز‌های نخست هفته کتاب و کتابخوانی، ابتدا در همایش این روز و تقدیر از کتابداران و کتابخوان‌های برتر کشور حضور پیدا کرد و سپس به دیدار استاد محمدعلی موحد از بزرگان فرهنگ و ادب ایران رفت.

حضور در آئین کتابگردی دومین برنامه رئیس جمهور در آغاز هفته کتاب بود.

در بازدید غیررسمی رئیس جمهور از مجموعه شهر کتاب، مهدی فیروزان مدیرعامل مجموعه با ارائه گزارشی از آن، تاکید کرد که ۹۰ شعبه شهر کتاب در تهران و شهرستان‌ها همگی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و بدون هیچ‌گونه کمک دولتی تأسیس شده است.

او تاکید کرد: هدف اصلی شهر کتاب، تولید دانش، عرضه و نقد اندیشه و گفتگو درباره آن است که از طریق توسعه دسترسی به کالا‌های فرهنگی و کتاب در سراسر ایران هموار می‌شود.

لازم به ذکر است که بازدید غیررسمی رئیس جمهور که با همراهی فرزندان و نوه‌های ایشان انجام می‌شد، با استقبال گرم مردم مواجه شد و دکتر پزشکیان دقایقی را با حاضران و خریداران کتاب گفتگو کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار