به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ذبیح الله خداییان به صورت آنلاین در آیین آغاز بزرگترین مزایده خودرویی کشور با موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر در کرمان سخن میگفت، افزود: در گذشته اموالی ضبط و مصادره میشد، اما زمان رسیدگی به پروندهها یا فروش اموال طولانی میشد و زمانی به مزایده میرفت که کیفیت خود را از دست داده بودند و نوعی اتلاف بیت المال بود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با دستورات رییس قوه قضاییه و اینکه ایشان در بازدید از پارکینگها بخصوص انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و سفرهای استانی پیش قدم شده اند یا بازدید نمایندگان ریاست قوه موجب شد در تعیین تکلیف این اموال و وسایل تسریع شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: طبق تاکید رییس قوه قضاییه اگر وسیله نقلیهای توقیف شود تا زمانی که حکم به مصادره یا ضبط آن صادر نشده، نباید مورد استفاده قرار گیرد.
وی گفت: قبلا دیده میشد وسیلهای بعد از توقیف مورد استفاده برخی افراد قرار میگرفت که مغایر قانون بود.
خداییان اضافه کرد: اقدام دوم تسریع در تعیین تکلیف است، زیرا این اموال متعلق به مردم است، فردی مرتکب جرم و مشخص شود این وسیله نقلیه یا مال از راه نامشروع به دست آمده و وسیله ارتکاب جرم است که در این زمان باید ضبط شود.
وی بيان داشت : اگر تعیین تکلیف اموال توقیفی طولانی و بعد از مدتها حکم استرداد صادر شود این حق الناس است و باید زودتر تعیین تکلیف شود تا بر اثر فرسایش باد، گرما و سرما ار بین نرود و اگر ضبط میشود متعلق به بیت المال است و زودتر به مزایده گذاشته شود.
رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: خوشبختانه در استان کرمان هم سال گذشته و هم امسال با پیگیری مسئولان قضایی به ویژه رییس کل دادگستری، این اموال مزایده رفته و تعیین تکلیف شده که تشکر میکنم از همه مسئولان و استاندار که به این موضوع اهمیت دادند.
شایان ذکر است، این مزایده با هزار و ۵۳۰ دستگاه خودرو توقیفی و ضبط شده طی ۲ مرحله برگزار میشود که مرحله اول آن با هزار و ۳۰ دستگاه امروز ۲۹ آبان آغاز شد و تا پنجم آذر ادامه دارد.
لازم به توضیح است، مرحله دوم مزایده نیز با ۵۰۰ خودرو قرار است دی و بهمن امسال انجام شود.