آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۵۵۲۹
رئیس سازمان بازرسی‌ كل كشور در کرمان مطرح کرد

یکی از سیاست‌های قوه قضاییه تعیین تکلیف اموال توقیفی است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از سیاست‌های قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی، تسریع در تعیین تکلیف وسایل نقلیه و اموال توقیفی و مصادره‌ای است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ذبیح الله خداییان به صورت آنلاین در آیین آغاز بزرگترین مزایده خودرویی کشور با موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر در کرمان سخن می‌گفت، افزود: در گذشته اموالی ضبط و مصادره می‌شد، اما زمان رسیدگی به پرونده‌ها یا فروش اموال طولانی می‌شد و زمانی به مزایده می‌رفت که کیفیت خود را از دست داده بودند و نوعی اتلاف بیت المال بود.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با دستورات رییس قوه قضاییه و اینکه ایشان در بازدید از پارکینگ‌ها بخصوص انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و سفر‌های استانی پیش قدم شده اند یا بازدید نمایندگان ریاست قوه موجب شد در تعیین تکلیف این اموال و وسایل تسریع شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: طبق تاکید رییس قوه قضاییه اگر وسیله نقلیه‌ای توقیف شود تا زمانی که حکم به مصادره یا ضبط آن صادر نشده، نباید مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: قبلا دیده می‌شد وسیله‌ای بعد از توقیف مورد استفاده برخی افراد قرار می‌گرفت که مغایر قانون بود.

خداییان اضافه کرد: اقدام دوم تسریع در تعیین تکلیف است، زیرا این اموال متعلق به مردم است، فردی مرتکب جرم و مشخص شود این وسیله نقلیه یا مال از راه نامشروع به دست آمده و وسیله ارتکاب جرم است که در این زمان باید ضبط شود.

وی بيان داشت : اگر تعیین تکلیف اموال توقیفی طولانی و بعد از مدت‌ها حکم استرداد صادر شود این حق الناس است و باید زودتر تعیین تکلیف شود تا بر اثر فرسایش باد، گرما و سرما ار بین نرود و اگر ضبط می‌شود متعلق به بیت المال است و زودتر به مزایده گذاشته شود.
رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: خوشبختانه در استان کرمان هم سال گذشته و هم امسال با پیگیری مسئولان قضایی به ویژه رییس کل دادگستری، این اموال مزایده رفته و تعیین تکلیف شده که تشکر می‌کنم از همه مسئولان و استاندار که به این موضوع اهمیت دادند.

شایان ذکر است، این مزایده با هزار و ۵۳۰ دستگاه خودرو توقیفی و ضبط شده طی ۲ مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول آن با هزار و ۳۰ دستگاه امروز ۲۹ آبان آغاز شد و تا پنجم آذر ادامه دارد.

لازم به توضیح است، مرحله دوم مزایده نیز با ۵۰۰ خودرو قرار است دی و بهمن امسال انجام شود.

 

لزوم حرکت در مسیر حل مشکلات مردم

در ادامه استاندار کرمان نیز، گفت: در موضوع کالا‌های قاچاق مشکل داریم و کالا‌ها دپو می‌شود و طول کشیدن زمان تعیین تکلیف، خسارت‌هایی را وارد می‌کند.

محمدعلی طالبی ببان داشت: بایستی مسئولان استان کرمان در مسیری حرکت کنند که مشکلات مردم را حل کنیم و یکی از نمونه‌ها در این زمینه، تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی مواد مخدر است.

او افزود: نه تنها در مواد مخدر، بلکه در موضوع کالای قاچاق نیز مشکل داریم و کالا‌ها دپو می‌شود و طول کشیدن زمان تعیین تکلیف، خسارت‌هایی را وارد می‌کند و نمونه حرکت‌های جهادی و انقلابی که انتظار است، در چنین برنامه‌ها و موضوعاتی نمود پیدا می‌کند.

لزوم جلوگیری از فرسودگی خودرو‌ها

سپس بازرس کل استان کرمان نیز، گفت: خودرو‌های موجود در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و انبار اموال تملیکی به مرور زمان دچار فرسودگی و افت شدید قیمت می‌شوند و از این رو خسارت سنگینی به بیت‌المال و حقوق مردم وارد می‌شود که در این راستا ضمن انجام بازدید‌های مستمر از وضعیت این پارکینگ‌ها، تا رسیدن به وضعیت مطلوب پیگیری میدانی و عملیاتی این کار در اولویت کاری سازمان بازرسی قرار گرفت و خوشبختانه به نتیجه رسید.

دادخدا سالاری، اعلام کرد: ضمن بررسی‌های میدانی وضعیت پارکینگ خودرو‌های توقیفی و نیز با توجه به تاکیدات ریاست سازمان بازرسی کل کشور، تعیین تکلیف فوری و عملیاتی این خودرو‌ها به منظور جلوگیری از تضییع حقوق مردم و بیت المال در اولویت کار سازمان بازرسی استان قرار گرفت و با ایجاد زمینه برگزاری بزرگترین مزایده خودرویی ستاد مبارزه با مواد مخدر به سرانجام رسید.

وی افزود: ریاست قوه قضائیه در سفر به استان کرمان، بر موضوع ساماندهی وضعیت خودرو‌های توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را تاکید کرد و اخیراً ریاست سازمان بازرسی کل کشور نیز از باب نظارت بر حسن اجرای امور، این موضوع را در اولویت قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار