صمصامی: خروجی بودجه ۱۴۰۴ اجازه افزایش قیمت‌ها را می‌دهد و سال آینده موجی از گرانی‌ها خواهیم داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۶۱۴۸

صمصامی: خروجی بودجه ۱۴۰۴ اجازه افزایش قیمت‌ها را می‌دهد و سال آینده موجی از گرانی‌ها خواهیم داشت

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، صمصامی، در جلسه علنی مجلس از نگرانی‌های خود در خصوص بودجه ۱۴۰۴ و تأثیر آن بر افزایش قیمت‌ها سخن گفت و به نحوه بررسی بودجه در کمیسیون اقتصادی اعتراض کرد.

صمصامی: خروجی بودجه ۱۴۰۴ اجازه افزایش قیمت‌ها را می‌دهد و سال آینده موجی از گرانی‌ها خواهیم داشت

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در سخنانی در صحن علنی مجلس به تبعات بودجه ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: "بودجه مهم‌ترین سند مالی کشور است که در شئون اقتصادی و زندگی مردم اثر می‌گذارد. " وی در ادامه افزود: "آنچه که امروز ما در مورد قیمت‌ها و افزایش قیمت‌ها ملاحظه می‌کنیم که مورد اعتراض شما هست عمدتاً در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شده است. "

وی همچنین خاطرنشان کرد: "تاکنون خروجی بودجه از برخی کمیسیون‌ها و تلفیق اجازه افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها را داده است. یعنی ما در سال آینده مثل امسال موجی از افزایش قیمت‌ها را داریم اگر این بودجه بیاید و در صحن مصوب بشود. "

صمصامی با انتقاد از روند بررسی بودجه در کمیسیون اقتصادی ادامه داد: "رئیس کمیسیون حق ندارد که مانع بشود برخی از نماینده‌ها پیشنهاد خود را ارائه کنند. "

در پایان، او به شکایتی از نحوه بررسی بودجه در کمیسیون اقتصادی اشاره کرده و گفت: "بنده در مورد نحوه بررسی بودجه در کمیسیون اقتصادی اعتراض دارم و به بنده اجازه طرح پیشنهادم را ندادند. "

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار