آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۶۱۹۴

حذف ۲ پیشنهاد دولت از بودجه/مصوباتی برای حمایت از بانک‌ها

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به مصوبات جلسه عصر کمیسیون متبوعش گفت که با مصوبه اعضا سرمایه بانک‌ها در راستای حمایت از تولید به میزان ۲۰۰ همت افزایش پیدا کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ در تشریح جزئیات جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش در بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال آینده گفت: اعضای کمیسیون مصوب کردند که انتشار اصل و سود اوراق ضمان توسط شرکت‌های دولتی، بر عهده این شرکت‌ها قرار گیرد.

وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون در راستای حمایت از تولید و تسویه بدهی دولت به بانک‌ها مصوب کردند مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به بانک‌ها پرداخت شود که به موجب این مصوبه قرار است ۵۰ هزار میلیارد تومان از این منابع در بحث افزایش سرمایه بانک‌ها دولتی برای حمایت از تولید و افزایش قدرت وام دهی و کفایت سرمایه آنها در نظر گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ ادامه داد: همچنین پیشنهاد دولت درباره عضویت سازمان برنامه و بودجه در شورای عالی بورس با مخالفت نمایندگان، از متن لایحه حذف شد. همچنین پیشنهاد دولت برای ایجاد نهاد سپرده گذاری مراکز اوراق دولتی در بانک مرکزی از متن لایحه حذف شد.

زارع بیان کرد: همچنین کمیسیون مقرر کرد بدهی صندوق محصولات کشاورزی به بانک کشاورزی به عنوان بدهی دولت به بانک کشاورزی منظور شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار