به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این نشست ضمن بررسی ظرفیتهای طرفین جهت همکاری اتحادیه و دانشگاه، پیشنهادات و راهکارهایی جهت گسترش دامنه مخاطبان اتحادیه و نیز کیفیت فعالیتهای ملی و بین المللی به اعضای شورای مرکزی اتحادیه منتقل شد.
این دیدار با هدف بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و همچنین تقویت همکاریهای بین دانشگاهی صورت گرفت.
در این جلسه، نمایندگان اتحادیه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه ارتقاء فعالیتهای فرهنگی و آموزشی در سطح کلان پرداختند.
دکتر جمالیفر نکات و پیشنهاداتی را درباره چگونگی فراگیر شدن اتحادیه در سطح ملی و کیفیت فعالیت آن در سطح بین المللی و همچنین ظرفیتهای اتحادیه جهت حضور در رویدادهای الهیاتی جهان اسلام و ظرفیتهای دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در راستای همکاری با اتحادیه انجمنهای دانشجویی الهیات کشور مطرح کرد.
دیدار شورای مرکزی اتحادیه الهیات کشور با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
در ادامه محمدطاها جهاندیده دبیر اتحادیه الهیات بر توانایی بالقوه دانشجویان جهت نوآوری علمی و کاربست الهیات در موضوعات انضمامی جهان برای زمینهسازی یک انقلاب علمی الهیاتی تاکید کرد.
پیام عزیز نائب دبیر اتحادیه نیز از ظرفیت دانشجویان الهیات کشور جهت مدیریت و میانجیگری درگیریهای جهان اسلام سخن گفت.
همچنین فاطمه اهوازی معاون کمیسیونهای علمی اتحادیه، با بیان ضرورت کاربردی سازی الهیات در جامعه تاکید کرد.
در این نشست همچنین غفار مهردوست، مدیر امور فرهنگی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی، مهدی محمودی معاون ارتباطات و فناوری اتحادیه، زهرا مددی نائب بازرس اتحادیه و دریا وفایی، دبیر انجمن علمی فقه و مبانی حقوق دانشگاه شاهد نیز حضور داشتند و به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه هویت بخشی به اتحادیه پرداختند.