کد خبر:۱۱۹۶۹۵
سازمان بسيج دانشجويي لرستان:
مجامع بينالمللي مانع قتلعام مردم بحرين شوند
سازمان بسيج دانشجويي لرستان با صدور بيانيهاي ضمن محكوميت دخالت نظامي عربستان در بحرين اعلام كرد: مجامع بينالمللي اجازه ندهند مردم بحرين در مقابل چشمان حاميان دروغين دموكراسي قتل عام شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، در بيانيه سازمان بسيج دانشجويي لرستان آمده است: هجوم سپاه ابرهه به كشور مسلمان و مستقل بحرين، سركوب مردم اين ديار و ورود شبانه به منازل مسكوني، هتك حرمت خصوصي اشخاص به همراه دستگيري و شكنجه جوانان بيدار و انقلابي اين بخش از ممالك اسلامي با همدستي و همكاري خليفه بي كفايت و سرسپرده كاخ سفيد اين روزها هر وجدان بيداري را جريحه دار كرده است.
اين بيانيه مي افزايد: خاندان ابوسفيان و فرزندان معاويه به خيال خام خود مي خواهند فرياد هيهات من الذله مردم خسته و به تنگ آمده از سران خود فروخته مرعوب آمريكا و رژيم صهيونيستي را كه خواسته بازيابي عزت و اقتدار خدشه دار شده خود مي باشند را خاموش كنند.
اين بيانيه تاكيد كرده است: امنيتي كردن فضاي بيمارستان ها و دستگيري و شهادت مجروحان و مصدومان حوادث بحرين، خيانت ديگر اصحاب فيل است كه ابابيل آزادي را به مسلخ مي كشانند.
بسيج دانشجويي استان لرستان ضمن محكوميت تهاجم نظامي سران وهابي و حاميان اصلي تروريست هاي منطقه اي به كشور مسلمان بحرين از تمامي مجامع بين المللي و كشورهاي اسلامي منطقه مي خواهد با محكوم كردن اين دخالت آشكار در امور داخلي كشورها كه امروز به تمام معني در حركت ارتش عربستان نمود عيني پيدا كرده است به دفاع از مردم ستمديده و مظلوم بحرين به پا خيزند.
اين بيانيه بيان داشته است: اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان لرستان آمادگي دارند به فرمان ولي امر زمان خود مقام معظم رهبري با تمام توان به كمك و استمداد مردم مظلوم بحرين شتافته و در كنار مردم بيدار و انقلابي اين ديار طومار شب پرستان ديكتاتور را در هم پيچند.
بسيج دانشجويي لرستان در اين بيانيه از آحاد جامعه انقلابي و هميشه در صحنه دانشگاهي خواسته با اجرا و انجام اقدامات روشنگرانه و قانوني، چهره كريه و زشت سران شهرت پرست و البته به استعمار و استبداد شاهان منطقه بويژه مزدوران غارتگر وهابي را در تمام عرصه هاي موجود بر ملا سازد.
اين بيانيه خاطرنشان كرده است: موج بيداري حاصله از انقلاب هاي منطقه دامن غاصبان سرزمين بحرين را نيز گرفته است و آنان براي در امان ماندن از خشم ملت هاي بيدار منطقه سياست فرار به جلو را در پيش گرفته اند، اما شعله هاي اين آتش انقلابي و مقدس كه اينك هر روز با خون جوانان عرب شعله ورتر مي شود دامن خيانت پيشگان به آرمان هاي بلند مردم مسلمان منطقه را روز به روز بيشتر مي گيرد.
اين بيانيه يادآور شده است:: مجامع بينالمللي اجازه ندهند مردم بحرين در مقابل چشمان حاميان دروغين دموكراسي قتل عام و مورد هتك حرمت قرار گيرند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰