کد خبر:۱۱۹۷۰۸۰

بهره‌برداری از ۱۸ طرح بسیج سازندگی در بروجرد

مسوول بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: ۱۸ طرح عمرانی بسیج سازندگی بروجرد با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در راستای اجرای طرح قرارگاه امام حسن (ع) و طرح آبخیز تا جالیز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احسان جهانبخش روز شنبه در حاشیه بهره برداری از این طرح‌ها که با حضور سردار سید ضیاءالدین حزنی معاون قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد، اظهار کرد: این پروژه‌ها شامل ۱۰ طرح آبخیز تا جالیز شامل پنج کانال به طول هفت هزار و ۷۰۰ متر و چهار استخر ذخیره آب کشاورزی و یک‌رشته قنات و یک هزار متر لوله‌گذاری است.

وی افزود: همچنین هشت طرح قرارگاه امام حسن (ع) شامل پنج مخزن ذخیره آب شرب روستایی با حجم بیش از یک هزار مترمکعب و سه مورد تجهیز و انتقال نیرو احداث و به بهره‌برداری رسید. مسوول بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: اکنون نیز ۲ هزار متر کانال به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در روستا‌های قلعه محمد ضیا، دودانگه و سرنجه شهرستان بروجرد در حال اجرا است.

سردار سید ضیاءالدین حزنی روز شنبه در سفر به استان لرستان و شهرستان بروجرد با خانواده شهید مهدی نقوی از شهدای پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی در حمله رژیم غاصب اسراییل به خاک ایران اسلامی دیدار و از چند طرح بسیج سازندگی بروجرد بازدید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار