کد خبر:۱۱۹۷۷۱۲

صنعت مدت‌هاست با ناترازی انرژی مقابله می‌کند

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه معدن جزو مزیت‌های کشور و سرمایه‌گذاری در آن جزو ملزومات است، گفت: باید ماشین آلات و تکنولوژی‌های جدید معدنی وارد کنیم.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ «سید محمد اتابک» امروز (دوشنبه) در بازدید از نمایشگاه ایران کانمین ۲۰۲۴ و ایران متافو اظهار داشت: به‌طور قطع سرمایه گذاری در معادن را پیگیری خواهیم کرد تا تکنولوژی و فناوری‌های جدید را به معادن بیاوریم.

وی افزود: باید به ایمن سازی معادن جدی نگاه کنیم، در بسیاری از معادن ما ایمن سازی انجام نشده است و در همه این زمینه‌ها باید سرمایه گذاری کنیم.

وزیر صمت ادامه‌داد: معتقدیم معادن بخش بالقوه عظیمی را به خود اختصاص داده است که باید از این ظرفیت استفاده کرد؛ از این رو هم دولت، هم بخش خصوصی و هم معدنکاران باید همت کنند.

وی با بیان اینکه صنعت مدت‌هاست که با ناترازی انرژی مقابله می‌کند، گفت: این ناترازی هر سال نسبت به سال قبل تشدید شده است و امسال هم شاید شدیدترین ناترازی را نسبت به گذشته داشته ایم.

اتابک عنوان‌کرد: باید در بلندمدت فکر این باشیم که خود تولیدکنندگان و صنعتگران انرژی مورد نیازشان را تولید کنند، اما اکنون سعی‌مان این است که بیشترین میزان انرژی را در اختیار صنعت فولاد قرار دهیم و با هماهنگی با تولیدکنندگان، ساعت قطع و وصل انرژی را مدیریت کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، ابراز امیدواری کرد با ناترازی انرژی، تولید در صنعت کاهش پیدا نکند.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان داخلی استقبال خوبی از نمایشگاه‌های معادن داشته‌اند، گفت: این نمایشگاه‌ها در مقایسه با نمایشگاه‌هایی گذشته، بسیار موفق عمل کرده است که امیدواریم منتج به تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های تجاری شود.

به گزارش ایرنا، هجدهمین نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته (ایران کانمین ۲۰۲۴) همراه با بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متافو، متالوژی (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین کاری، قالب سازی و ریخته گری) با حضور ۱۵۱ شرکت خارجی، از روز (شنبه، سوم آذر) به مدت سه روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار