هشدار سطح نارنجی؛ شناورهای سبک از تردد در دریای هرمزگان خودداری کنند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار سطح نارنجی دریایی در استان خبرداد و تأکید کرد شناورهای سبک از تردد اجتناب کنند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان درپی اعلام هشدار سطحنارنجی دریایی، گفت: از امروز تا پنجشنبه هشتم آذر شاهد وزش بادهای نسبتاً شدید در محدوده خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز خواهیم بود و ارتفاع موج تا دو متر افزایش خواهد داشت.
حسن زاده با اشاره به تشدید وضعیت نارنجی در ساعت عصر و شبانگاهی، تأکید داشت: لازم است شناورهای سبک از تردد خودداری نموده و حرکت شناورهای سنگین و کشتیهای تجاری نیز با رعایت ایمنی کامل انجام شود.
وی همچنین به صیادان و آبزی پروران توصیه کرد که تدابیر لازم در مدت یاد شده را برای صیانت و امنیت از امکانات و تجهیزات خود داشته باشند و از شهروندان سراسر استان به ویژه شهرهای ساحلی خواست از هرگونه فعالیت تفریحی یا ورزش دریایی در این ایام خودداری کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰