به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همزمان با استقبال سرمایه گذاران از بازار سرمایه و بهبود تدریجی وضعیت بورس، در راستای ارتقای سواد مالی عموم مردم و همچنین آشنایی با خدمات نهادهای مالی به شرکها و صنایع کشور، دبیرخانه هفدهمین نمایشگاه بین اللملی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) تهران با مشارکت سازمانها و نهادهای اقتصادی، مالی، بورسی و بانک و بیمه آغاز بکار کرد.
رویداد سالیانه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) به عنوان مهمترین و بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور شناخته میشود که هر ساله با حضور شرکتهای معتبر فعال داخلی و خارجی در حوزه صنعت مالی برگزار میشود. در این راستا در سال ۱۴۰۴ نیز قرار است در مدت چهار روز، از ۱۸ تا ۲۱ خردادماه، هفدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی ایران در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شود.
در این رابطه عضو شورای سیاستگذاری و مجری برگزاری این رویداد بینالمللی در گفتگو با .. گفت: نمایشگاه صنعت مالی ایران که همه ساله در جهت افزایش ارتباط و آگاهی مردم از بازارهای مالی و خدمات آن، بالا بردن سواد مالی، ارائه توانمندیهای داخلی در هر سه حوزه بورس، بانک و بیمه از طریق آموزش و فرهنگسازی برگزار میشود، مانور صنعت مالی ایران در اقتصاد کشور نیز به شمار میرود.
صالح سپاسدار افزود: با مشارکت نهادها و نیز حمایت سازمانهای مختلف از جمله بانک مرکزی، سازمان بورس و بیمه مرکزی، تا کنون شانزده دوره از این رویداد با موفقیت در پایتخت برگزار شده و مطابق هماهنگی و برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است هفدهمین دوره این نمایشگاه نیز در خرداد ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا شود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با رایزنی و جلسات تخصصی که با دستاندرکاران شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی و وزارت صمت برگزار شده از این پس رویداد صنعت مالی همه ساله در خردادماه برگزار خواهد شد.
سپاسدار تاکید کرد: بهرهگیری از روشها و تکنیکهای علمی مبتنی بر برنامهریزی هدفمند و جامع در فرآیند برپایی از جمله بررسی و یافتن موثرترین زمان تقویمی و تثبیت آن جهت برگزاری نمایشگاه صنعت مالی و استفاده از نتایج برگزاری نمایشگاهها میتواند نوید بخش رشد و توسعه این رویداد در راستای رونق اقتصادی کشور شود.
سپاسدار در ادامه از آغاز بکار دبیرخانه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) خبر داد، و افزود: معتقدیم این رویداد بینالمللی باید بهگونهای برنامهریزی و امور اجرایی وارد فاز عملیاتی شود که شرکتها با آرامش خاطر بیشتر به بحث نمایشگاه بپردازند. ضمن این که برنامهریزیهای لازم نیز برای افزایش سطح کیفی نمایشگاه و تطابق آن با استانداردهای بینالمللی با حضور پر رنگتر شرکتکنندگان خارجی برای هفدهمین دوره نمایشگاه صنعت مالی تدبیر شده است.
این مقام مسؤول در ادامه با بیان اینکه رویداد فاینکس ۲۰۲۵ به عنوان رویداد مهم فرهنگساز بازارهای مالی و سرمایه مسیری برای ارتباط موثر و گسترده ارکان و نهادهای مالی با عموم مردم و جامعه مخاطبین آن است، عنوان کرد: ارایه ویترینی از دستاوردها و ابزارهای مالی و سرمایهگذاری در اقتصاد، امکان تقویت اعتماد عمومی به عنوان سرمایه اصلی صنعت مالی کشور را فراهم میآورد.
عضو شورای سیاستگذاری و مجری برگزاری نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی کشور با اشاره به این که تشکیل و برپایی جلسات شورای سیاستگذاری و کمیتههای علمی و رویدادهای جانبی از جمله اقدامات دبیرخانه نمایشگاه برای هفتههای پیشرو است، اذعان داشت: نمایشگاه تخصصی بورس، بانک و بیمه فرصت خوبی برای نهادهای ارائهکننده خدمات مالی است و با نگاهی به رویدادهای برگزار شده فاینکس در سالهای اخیر و رشد چشمگیر ارتقای توان شرکتها و نهادهای مالی در معرفی و ارائه اطلاعات به مخاطبان میتوان به خوبی تغییر نگاه و عمیقتر شدن دیدگاهها به سمت حرفه ایتر شدن بازار سرمایه کشور را نظاره کرد. از این رو بنا داریم با برنامهریزیهای منسجم طبق سالهای گذشته این اهداف را برای نمایشگاه هفدهم نیز پیش ببریم.
سپاسدار با اشاره به تجربه حضور سرمایهگذاران خارجی در دورههای گذشته نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی ایران، افزود: شرکتها و ارگانهای مختلفی از جمله بسیاری از بانکها، بیمهها، شرکتهای بورسی و فینتکها در این رویداد حاضر هستند، و در دوره گذشته برای نخستین بار یکی از بانکهای بزرگ روسیه و هیاتهایی از کشورهای عضو بریکس حضور داشتند. از این رو با توجه به اقبال سرمایه گذاران و دست اندرکاران صنایع مالی در کشورهای عضو معاهده بریکس اقداماتی جهت برگزاری اولین "اجلاس بریکس مالی" و یا "Financial BRICS Forum" همزمان با هفدهمین نمایشگاه صنعت مالی صورت پذیرفته است.